Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html30
Νοε
Μπερδεμενα
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς, αλλά και το τετράγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Άρη από τους Ιχθείς δίνει τον τόνο σε ένα έντονο Σάββατο 1ης Δεκεμβρίου όσον αφορά τη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Ο φόβος και η διάθεση για ρίσκο, η φοβία και η  τόλμη, η διστακτικότητα και η άγνοια κινδύνου είναι δίπολα που μοιάζει να ενεργοποιούνται και να προσπαθούν να έρθουν σε αντιπαράθεση μεταξύ τους. Ίσως να λαμβάνεις μέρος σε ένα χορό που κάποια στιγμή γνωρίζεις τα βήματα και κάποιες άλλες στιγμές καλείσαι να χορέψεις χωρίς να αναγνωρίζεις το ρυθμό που φτάνει στα αυτιά σου. Ίσως να τολμάς να κάνεις ένα βήμα προς τα μπροστά και δύο διστακτικά βήματα προς τα πίσω, χωρίς όμως να γνωρίζεις  αν τελικά έχεις καλύψει κάποια μέτρα προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση. Ίσως να αποφασίζεις να κλείσεις τα μάτια σου και να διαλέξεις την κατεύθυνση με βάση το ένστικτο ή να παραμένεις παγωμένος/η μπροστά σε κάποιες επιλογές που σε διχάζουν. 

Η σημερινή ημέρα μοιάζει να είναι κομμένη και  ραμμένη στα μέτρα ανθρώπων που δεν είναι  βέβαιοι σχετικά με την απόφαση που καλούνται να λάβουν με αποτέλεσμα να παραμένουν μετέωροι. Μέσα από μία τέτοια συμπεριφορά, μπορείς να γίνεις έντονα αρεστός/η στους γύρω σου, να ασκήσεις μία ιδιαίτερη γοητεία που είναι ευπρόσδεκτη από πολύ κόσμο. Την ίδια όμως στιγμή, μπορεί να απομονωθείς από το περιβάλλον σου,  αφού δεν μπορείς να βαδίσεις προς τη μία πλευρά, με αποτέλεσμα να νιώσεις χαμένος/η και απροστάτευτος/η, σαν να ξεχωρίζεις από το πλήθος κάτι που όμως σημαίνει πως γίνεσαι εύκολος πλέον στόχος από άτομα που έχουν την ικανότητα να στοχεύουν προσωπικά τις μεμονωμένες φωνές και παρουσίες. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων