Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html02
Δεκ
Με βημα αποφασιστικο
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και η αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου μοιάζει να ανεβάζει τους τόνους στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η απαίτηση να βρεθούν ισορροπίες, να επιτευχθούν συζεύξεις, να εναρμονιστούν οι αντίθετες απόψεις και πλευρές μοιάζει να είναι το κύριο στοιχείο της ημέρας, αφού σε διαφορετική περίπτωση μία ρήξη είναι πολύ βολική επιλογή. Οι τόνοι θα ανέβουν, τα αίματα θα ανάψουν, οι διαφορές θα γίνουν έντονες με αποτέλεσμα μία συζήτηση να είναι πολύ εύκολο να μετατραπεί σε ρινγκ. Από την άλλη πλευρά, αν προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τα νεύρα και τις ορμές σου, είναι πιθανό να προκαλέσεις κακό στον εαυτό σου και να αυξήσεις την εσωτερική σου ένταση, χωρίς να μπορείς να το κρύψεις. 

Ίσως λοιπόν να είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις σε κάποιες αποφάσεις και δράσεις που δηλώνουν πως υπάρχουν κόκκινες γραμμές τις οποίες δεν μπορείς να ξεπεράσεις. Θα κόψεις ένα σκοινί που έχει φθαρεί και θα βρεθείς από τη μία πλευρά αυτού, έχοντας την υποχρέωση να αποχαιρετήσεις το πρόσωπο που παραμένει στην αντιδιαμετρική κατεύθυνση. Θα αποφασίσεις να εκφράσεις ανοικτά τις επιλογές και προθέσεις σου, ακόμα και αν γνωρίζεις πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να ξαφνιάσει την άλλη πλευρά και να προκαλέσει ένα μικρό ή μεγαλύτερο σεισμό. Θα χρειαστεί να εκφράσεις τις προσωπικές σου επιθυμίες, γιατί όσο παραμένεις αμέτοχος/η και άβουλος/η, τόσο περισσότερο βουλιάζεις στην αδράνεια και την απώλεια του ενδιαφέροντος. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων