Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html03
Δεκ
Συναισθηματικη αναταραχη
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στο Σκορπιό αλλά και το τετράγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Άρη από τους Ιχθείς, σηματοδοτούν μία Τρίτη 4 Δεκεμβρίου που μοιάζει να δημιουργεί έντονο κυματισμό σε μία θάλασσα από έντονα συναισθήματα. 

Η έντονη έκφραση του συναισθηματικού κόσμου είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να κρυφτεί σήμερα, αφού είναι εύκολο να αισθανθείς πολλά και να προσπαθήσεις να τα φέρεις στην επιφάνεια. Στην προσπάθεια όμως αυτή, θα μπλεχτεί και η λογική, θέλοντας να αποκρυπτογραφήσει κάποια κρυφά σινιάλα, προσπαθώντας να θέσει προτεραιότητες μέσα από τις ερωτήσεις που θα θέσει και μοιάζουν πολλές φορές να είναι άκαιρες και άκυρες. Το μπέρδεμα που θα προκύψει είναι κατά βάση δικό σου και οφείλεται στο γεγονός πως δεν είναι εφικτό να συνδυαστούν το συναίσθημα με τη λογική. Ίσως όμως να μην είναι και απαραίτητο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να θελήσεις να ξεκαθαρίσεις ένα ζήτημα που γεννά διλήμματα και ανασφάλειες, μέσα από μία έντονη συζήτηση με ένα πρόσωπο που δεν είναι όμως έτοιμο να σε αντιμετωπίσει. Σε μία τέτοια περίπτωση, προσπάθησε να είσαι σε θέση να κινήσεις την κουβέντα προς μονοπάτια που μπορείς να ελέγξεις, χωρίς να παρασύρεσαι από τα πάθη σου, γιατί είναι εύκολο να βγεις εκτός στόχου και πλάνου. Δε χωρούν λεκτικές εντάσεις και συναισθηματικές εξάρσεις που δεν έχουν τη ρίζα τους στη συγκεκριμένη κουβέντα αλλά σε άλλες καταστάσεις, αφού σε μία τέτοια περίπτωση, θα βγεις ακόμα πιο χαμένος/η σε σχέση με την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων