Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html07
Δεκ
Με εντονες εναλλαγες διαθεσης
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη το πρώτο μισό του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου μοιάζει να λειτουργεί σαν ένας μοχλός αποσυμπίεσης σε καταστάσεις που έχουν στριμώξει τις ζωές ανθρώπων που αναζητούν μία διέξοδο. 

Φρόντισε να κάνεις κάτι που δεν ανήκει στη σφαίρα των υποχρεώσεων σου, να λειτουργήσεις εντελώς απροσδόκητα και διαφορετικά, αφού αυτό που έχει σημασία είναι να σπάσεις το καλούπι που συνηθίζεις να κινείσαι. Μπορεί να ακουστείς κάπως υπερβολικός/η, να θεωρηθείς αλαζονικός/η και υπερφίαλος/η, αλλά την ίδια στιγμή έχεις την ανάγκη να σπάσεις τα όρια και τα πλαίσια, οπότε κάθε τέτοιου είδους αντίδραση μοιάζει φυσιολογική. Ίσως πάλι να προσπαθήσεις να αποφύγεις να έρθεις σε επαφή με τις συμβατικές σου υποχρεώσεις,  μέσα από ένα παιχνίδι κρυφτού ή κυνηγητού, αφού προσπαθείς να προσθέσεις στη ζωή σου στιγμές ευχαρίστησης. 

Το δεύτερο μισό της ημέρας θα χρειαστεί να ασχοληθείς με θέματα που έχουν να κάνουν με ευθύνες και υποχρεώσεις σου, να επαναφέρεις στο προσκήνιο ζητήματα επαγγελματικού περιεχομένου, ακόμα και αν θεωρούσες πως θα μπορούσες να τα αποφύγεις. Μπορεί να περάσεις στιγμές που θα ζοριστείς, να βιώσεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις που σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα, αλλά χρειάζεται να μπουν κάποιοι κανόνες που έλειψαν τις προηγούμενες ημέρες. Ίσως να αναγνωρίζεις πως ο χρόνος είναι παρών και δεν μπορείς να τον υπερνικήσεις, με αποτέλεσμα να αποφασίζεις να ασχοληθείς με κάποια θέματα που δεν μπορείς να τα αφήσεις να σέρνονται. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων