Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html31
Δεκ
Υποσχεσεις ουσιας
Από signingstar

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε συνδυασμό με τη σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη στο Σκορπιό την Τρίτη 1 Ιανουαρίου δείχνουν πως υπάρχει μία προσπάθεια να βρεθούν μονοπάτια σύμπλευσης ανάμεσα στο πνεύμα και το σώμα. 

Η πραγματικότητα μπορεί να είναι δύσκολη και απαιτητική, να δηλώνει πως καλούνται να γίνουν υπερβάσεις ώστε να μπορέσει να εκφραστεί η προσωπική θέληση, η οποία όμως αντιμετωπίζει εμπόδια που είναι αδιαπραγμάτευτα. Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις τον ανώτερο εαυτό σου που καταφέρνει να λειτουργεί σαν τροχονόμος, που είναι σε θέση να επιβάλει κανόνες και νόμους οι οποίοι όμως μπορεί πλέον να μην έχουν κάποια ουσιαστική βάση. Θα χρειαστεί λοιπόν να τολμήσεις να προχωρήσεις σε υπερβάσεις των προσωπικών σου ορίων και αντοχών, να προσπαθήσεις να ανατρέψεις παγιωμένες αντιλήψεις και απόψεις που καταφέρνουν να λειτουργούν σαν απαγορευτικά σε ένα δρόμο που έχει πάψει να έχει την ίδια χρήση με την εποχή που στήθηκαν. 

Σύμμαχος στην παραπάνω προσπάθεια, είναι η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στο Σκορπιό που έχει ως στόχο να ενεργοποιήσει τα βαθύτερα συναισθήματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μεταμορφωτικές κινήσεις με στόχο να την καλύτερη ροή του εσωτερικού σου κόσμου. Θα κληθείς βέβαια να έρθεις σε επαφή με τα κατώτερα ένστικτα σου, να πατήσεις πάνω σε χνάρια που θα σου θυμίσουν εποχές που θα ήθελες να ξεχάσεις, αλλά καλείσαι να αποδείξεις πως έχεις ξεπεράσει παλιότερες αγκυλώσεις σου. Αυτή η προσπάθεια δεν είναι καθόλου εύκολη, αλλά αν καταφέρεις να κοιτάξεις γύρω σου, τότε θα συνειδητοποιήσεις πως μπορεί να ζεις σε ένα περιβάλλον που έχει πάψει να έχει ενδιαφέρον για εσένα, με αποτέλεσμα να αναγνωρίζεις πως είναι καιρός να κάνεις βαθιές τομές στη ζωή σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων