Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html03
Ιαν
Η συνειδητοποιηση της διαφορετικοτητας
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή στον Τοξότη και το τετράγωνο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου μοιάζει να φέρνει τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) αντιμέτωπους με μία πραγματικότητα που έχει απόσταση ανάμεσα στην αλήθεια και την ελπίδα. 

Από τη μία πλευρά, μπορεί να βλέπεις την απόδραση και τη φυγή ως μία μεγάλη ελπίδα ώστε να δεις τη ζωή σου να βρίσκει νόημα και να μπορείς να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα πάνω σε μία αισιόδοξη ματιά. Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχουν εμπόδια συναισθηματικού επιπέδου, που τίθενται χωρίς να έχεις ζητήσει να έρθουν στην επιφάνεια, αφού υπάρχουν αισθήματα που δεν μπορείς πλέον να αγνοήσεις. Το μυαλό και η καρδιά μάχονται με στόχο να κερδίσουν την πρωτοκαθεδρία σε μία απόφαση που δεν μπορεί όμως να έχει έναν αρχηγό, αλλά ζητά τη συνεργασία και τη σύμπλευση. 

Η επαφή σου με αρκετό κόσμο θα μπορούσε να σε βοηθήσει να καταλήξεις σε αποφάσεις, αρκεί να είσαι όμως έτοιμος/η να έρθεις σε επαφή με γνώμες και απόψεις που θα μπορούσαν να σε ενοχλήσουν. Η απόλυτη ματιά απέναντι στα πράγματα δεν είναι λύση, ενώ η αλαζονεία που πηγάζει από την πίστη πως η δική σου άποψη είναι η πιο σωστή, δεν πρόκειται να λειτουργήσει σαν συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εσένα και τους γύρω σου. Προσπάθησε να ακούσεις τις άλλες πλευρές, να καταγράψεις διαφορετικές απόψεις, να αποδεχτείς γνώμες, να ανοίξεις την οπτική σου απέναντι στα πράγματα, χωρίς να χρειάζεται όμως να προχωρήσεις σε κάποια αποδοχή για την ώρα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων