Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html07
Ιαν
Ανατροπη
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο την Τρίτη 8 Ιανουαρίου μοιάζει να ενεργοποιεί ακόμα περισσότερο τον ηλεκτρισμό που έχει επιφέρει η επαναφορά του Ουρανού σε ορθή πορεία στον Κριό πριν από δύο ημέρες. 

Η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να προκαλέσει ηλεκτροσόκ σε ανθρώπους που δεν έχουν ακόμα κατανοήσει πως οι εξελίξεις έχουν αρχίσει να τρέχουν, πως ο χρόνος έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα και δεν υπάρχουν περαιτέρω ευκαιρίες για καθυστερήσεις και αναβολές. Θα χρειαστεί να κινητοποιηθείς και να ενεργοποιήσεις τη ζωή σου προς μία κατεύθυνση, χωρίς να έχεις πλέον το δικαίωμα της αναμονής και του διλήμματος. Σαφώς και δεν είναι εύκολο να επιλέξεις, αλλά είναι μάλλον επιβεβλημένο να προχωρήσεις σε μία κίνηση, αφού δεν μπορείς να παραμένεις στάσιμος/η.

Ίσως πάλι να προκαλείται μία έκπληξη που είναι σε θέση να ανατρέψει δεδομένα και να υπενθυμίσει πως μία χρονική στιγμή είναι ικανή να αλλάξει τα πάντα. Η ανατροπή είναι μέσα στις πιθανότητες της στιγμής, καθώς θα προκύψουν νέα δεδομένα που είναι σχεδόν αδύνατο να μην επηρεάσουν την απόφαση που θα λάβεις. Μία φυγή αυτή τη χρονική στιγμή μοιάζει με επιλογή-μαχαιριά, αφού δηλώνει πως αποφεύγεις να αναμετρηθείς με τα όρια και τους κανόνες που έχουν τεθεί. Μία φυγή όμως μπορεί να δηλώνει πως δε δέχεσαι τους κανόνες και τα όρια, που δεν έχουν τεθεί από εσένα.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων