Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html08
Ιαν
Μαθηματα διαχειρισης κρισιμων ισορροπιων
Από signingstar

Η προσέγγιση του Ήλιου προς τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου δηλώνει πως τα πράγματα έχουν αρχίσει να σοβαρεύουν και καλό θα ήταν να αντιμετωπιστεί η πραγματικότητα μέσα από την αληθινή της διάσταση. 

Αν μία κατάσταση οδηγείται σε ένα αδιέξοδο ή ένα βάλτο, τότε καλό θα ήταν να αρχίσεις να αντιμετωπίζεις αυτή την προοπτική χωρίς να επιλέγεις να φορέσεις παρωπίδες ή να προσπαθείς να γυρίσεις το κεφάλι σου μακριά από αυτή την εικόνα που έχεις πλέον μπροστά σου. Καλείσαι να διαχειριστείς με σοβαρότητα τις εξελίξεις, εκφράζοντας φόβο αν όντως αυτό είναι το συναίσθημα που σε έχει κυριεύσει. Μη διστάσεις να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου, να παραπονεθείς αν δεν μπορείς να ανατρέψεις τα γεγονότα, αλλά ταυτόχρονα καλείσαι να εκφράσεις και τη δική σου οπτική γωνία  σχετικά με τα γεγονότα που είναι μπροστά στα μάτια σου. 

Αν πάλι νιώθεις την απαίτηση να χρειαστεί να υψώσεις το ανάστημα σου, τότε φρόντισε να αναλάβεις ευθύνες που μπορείς να υποστηρίξεις. Αν προσθέσεις στους ώμους κάτι περισσότερο από αυτό που μπορείς να διαχειριστείς, τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως θα βουλιάξεις κάτω από τόνους υποχρεώσεων χωρίς να είναι σίγουρο πως θα λάβεις κάποια βοήθεια. Αν όμως πάλι αποφύγεις να πάρεις θέση ή να αναλάβεις ένα ρόλο που είναι κομμένος στα μέτρα σου, επειδή θέλεις να εκμεταλλευτείς κάποιες καταστάσεις, τότε είναι πιθανό να προκαλείς την ενόχληση ή ακόμα και το θυμό ενός ανθρώπου με ισχύ και διάθεση να σε στηρίξει ώστε να κάνεις βήματα προσωπικής εξέλιξης και ευτυχίας. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων