Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html09
Ιαν
Μια εσωτερικη συγκρουση
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθείς την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου και το τετράγωνο με την Αφροδίτη αλλά και το Δία από τον Τοξότη μοιάζει να προκαλεί πολλαπλά ερωτήματα στο μυαλό των μεταβλητών εκπροσώπων (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η δοτικότητα και η διατήρηση της προσωπικής ελευθερίας είναι δύο στοιχεία που μοιάζουν να μάχονται μεταξύ τους, αφού προσπαθούν να κατακτήσουν το κομμάτι που τους αναλογεί στην προσωπικότητα ενός ατόμου. Η δοτικότητα που μπορεί να γίνει θυματοποίηση είναι ένα μεγάλο ζήτημα, αφού μπορεί μία τέτοια κατάσταση να αποτελεί την αφορμή για μία πολύ σκληρή προσωπική κριτική. Η ανάγκη για προσωπική ελευθερία είναι αδιαμφισβήτητη αυτή την περίοδο και μπορεί να τίθεται πολύ υψηλά στην ιεράρχηση των αρετών που συγκροτούν τη βάση για την ανάπτυξη και εξέλιξη της προσωπικότητας. 

Η σημερινή σύγκρουση μοιάζει να έχει να κάνει και με τις φιλοδοξίες κάποιων ανθρώπων, αφού η έννοια του διαχωρισμού ή του εγκλωβισμού μέσα στο σύνολο μοιάζει να ενεργοποιείται. Το να παραμείνεις αόρατος/η και να προσπαθήσεις να μην ακουστείς είναι μία τακτική που δεν είναι βέβαιο πως θα σε οδηγήσει εκεί που έχεις βάλει στόχο, αφού αυτό που καταφέρνεις είναι να ξεχαστείς. Από την άλλη όμως πλευρά, η υπερβολική προσπάθεια να αναδείξεις την προσωπικότητα σου είναι σε θέση να ταράξει κάποιες ισορροπίες και να θεωρηθεί ως μία απόπειρα να λειτουργήσεις έξω από τα πλαίσια των νόμων και των κανόνων. Η ισορροπία θα βρεθεί μόνο όταν αποφασίσεις να ακούσεις και την καρδιά σου που φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα που μαλακώνουν τους έντονους ήχους διεκδίκησης και έκφρασης. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων