Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html10
Ιαν
Αναγκη για αναληψη προσωπικης ευθυνης
Από signingstar

Η απόλυτη σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου σε συνδυασμό με την παρουσία της Σελήνης στους Ιχθείς και την επαφή με το Χείρωνα από το απόγευμα της ίδιας ημέρας και μετά, μοιάζουν να δημιουργούν ένα έντονα φορτισμένο κλίμα που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο. 

Η μελαγχολία της ημέρας μπορεί να αποκτήσει ιδιαίτερο βάρος και να γίνει ένα βαρύ φορτίο στους ώμους ανθρώπων που προσπαθούν να φέρουν εις πέρας καταστάσεις που έχουν έντονη επίδραση στην ψυχολογική τους κατάσταση. Η επαφή με την πραγματικότητα δεν είναι μία απλή πράξη, αφού είναι αρκετά πιθανό να βλέπεις μπροστά σου τις δυσκολίες που έρχονται και τα εμπόδια που έχουν πλέον φτάσει που θα κληθείς να ξεπεράσεις. Θα χρειαστείς μεγάλες αντοχές και δυναμική ώστε να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που είναι εύκολο να σε καταβάλουν αν αποφασίσεις να λειτουργήσεις επιφανειακά και όχι βασιζόμενος/η στην εσωτερική σου δύναμη και αντοχή. 

Από την άλλη πλευρά, η παραμονή σε ένα ουτοπικό περιβάλλον ελπίδας και ψευδαίσθησης θα μπορούσε να αποτελέσει τη λύση στην παραπάνω περίσταση. Θα χρειαστεί όμως να έχεις κατά νου πως οι εικόνες που λαμβάνεις από γύρω σου δεν  είναι απαραίτητο να συμβαδίζουν με αυτές που θέλεις να κρατάς μέσα σου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εσωτερικές συγκρούσεις που δεν μπορείς να αποφύγεις. Όσο και να επιλέγεις να γυρίσεις το κεφάλι σου μακριά από ότι φαντάζει σκληρό και σκοτεινό, η επαφή με την πραγματικότητα είναι μία πράξη ευθύνης και διάθεσης για προσωπική εξέλιξη. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων