Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html11
Ιαν
Σε τροχια συγκρουσης
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό το Σάββατο 12 Ιανουαρίου και η σύνοδος με τον Άρη, φαίνεται να ενεργοποιεί το τετράγωνο που θα σχηματιστεί με τη σύνοδο του Ερμή με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, με αποτέλεσμα να δημιουργεί έντονες αντιθέσεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Από τη μία πλευρά, υπάρχει η σωματική διάθεση να κατακτήσεις το στόχο σου, η ανάγκη να επιβληθείς και να αποδείξεις πως έχεις την αντοχή να βγεις νικητής/ρια σε μία κούρσα ταχύτητας και επίδειξης των ικανοτήτων. Θα θελήσεις λοιπόν να πέσεις με τα κέρατα στη μάχη χωρίς να έχεις υπολογίσει τη διάσταση του πεδίου μάχης, αλλά ούτε και το μέγεθος και τη δυναμική του/ης αντιπάλου. Θα δείξεις αποφασιστικότητα και τόλμη, θα εκφράσεις τον εαυτό σου χωρίς να υπολογίζεις αν καταπατάς το ζωτικό χώρο άλλων και γενικότερα αν δημιουργείς αντιπάλους που δεν έχεις ζυγίσει όσο καλά θα έπρεπε να κάνεις. 

Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχει ένα μυαλό που γεννά και τρέφει απαισιόδοξες σκέψεις, που επιμένει να εξετάζει τα πράγματα μέσα από την πρακτική πλευρά της ζωής. Θα αντιληφθείς πως κάθε εκκίνηση κρύβει εμπόδια, πως κάθε προσπάθεια απαιτεί τεράστια ποσά κόπου, πως κάθε δράση γεννά αντανακλαστικά αντίδραση. Ίσως πάλι να επιδιώξεις να σταθείς δίπλα σε άτομα που κουβαλούν εμπειρία και πειθαρχία στον τρόπο σκέψης, να δώσεις το τιμόνι στα χέρια των έμπειρων και να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω ώστε να κερδίσεις γνώσεις. Θα καταλάβεις βέβαια πως με αυτό τον τρόπο συγκρούεσαι με την εσωτερική σου παρόρμηση να ηγηθείς, αλλά το μυαλό μοιάζει αρκετά δυνατό ώστε να καθυποτάξει κάθε προσπάθεια επαναστατικής δράσης. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων