Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html15
Φεβ
Κανονες και ρολοι
Από signingstar

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και η αντίθεση με τη Σελήνη από τον Καρκίνο το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου ενεργοποιούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) με στόχο να εκδηλωθούν αλήθειες που κρύβονται πίσω από τόνους δικαιολογιών και φόβων. 

Είναι πιθανό να κουβαλάς μέσα σου κάποιες ανασφάλειες που θα εκδηλωθούν σε μία σχέση που καλείται να οριοθετήσει τα βήματα της με σαφήνεια. Ίσως λοιπόν να εκδηλώσεις τάσεις κυκλοθυμίας, να εκφράσεις σκέψεις που θα μπορούσαν να κινούνται αντίθετα σε σχέση με τις νόρμες της λογικής, αφού ο συναισθηματικός σου κόσμος βρίσκεται σε αναβρασμό. Οι αμφιβολίες σου θα μεγαλώσουν και μπορούν να γίνουν ένα κύμα που θα καταπιεί κάθε βήμα που έχει γίνει ώστε να βελτιωθεί το κλίμα μέσα σε μία σχέση που παλεύει να αντέξει την πραγματικότητα. 

Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να μαλακώσεις τις σκληρές γωνίες μία σχέσης ή συνεργασίας, δείχνοντας κατανόηση και συμπάθεια. Θα μπορούσες να μπεις στη θέση της άλλης πλευράς ώστε να κατανοήσεις τους λόγους για τους οποίους υπάρχει απόσταση και παγωμάρα ανάμεσα σας, με στόχο να βοηθήσεις τη βελτίωση της όλης κατάστασης. Ίσως πάλι να επιδιώξεις να αναλάβεις ένα διαφορετικό ρόλο, που εμπεριέχει την έννοια της υποστήριξης και της παροχής φροντίδας, με στόχο να εξετάσεις κατά πόσο υπάρχουν μονοδιάστατοι ρόλοι μέσα στη συγκεκριμένη σχέση, κάτι που θα μπορούσε να προκαλεί την αύξηση της απόστασης ανάμεσα στα δύο μέλη αυτής. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων