Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html05
Μαρ
Δοκιμαζοντας να ζησεις αλλιως
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 6ης Μαρτίου στη 15η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με το Δία από τον Τοξότη μοιάζει να επηρεάζει τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού σε ζώδιο/ωροσκόπο (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) μέσα από τη δημιουργία μίας ατμόσφαιρας που περιλαμβάνει αρκετά όνειρα και φιλοδοξίες, που είναι όμως πιθανό να εμπεριέχουν και μία ουτοπική διάσταση. 

Θα κληθείς να εμπιστευτείς τη διαίσθηση σου, να ακούσεις το ένστικτο σου, να βουτήξεις όλο σου το είναι μέσα σε μία πρόταση ή πρόκληση που είναι αρκετά πιθανό να ξεπερνά τα όρια της λογικής σου και της πραγματικής διάστασης της ζωής σου. Ίσως να βρεθείς σε ένα χώρο που είναι πιθανό να βιώσεις συναισθήματα που δεν είχες πιστέψει πως μπορούσαν να υπάρξουν, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι πως το μυαλό σου δεν μπορεί να χωρέσει όλες τις πληροφορίες που λαμβάνει. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την καρδιά σου για να μπορέσεις να αποδείξεις κατά πόσο είσαι σε θέση να υποστηρίξεις αυτά που λέγονται και προτείνονται, αφού η λογική από μόνη της δεν είναι αρκετή. 

Ίσως πάλι να αποφασίζεις να βουτήξεις σε μία περιπέτεια που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως έχει σχεδιάγραμμα και κανόνες, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι κάπως χαμένος/η. Είναι πιθανό όμως να έχεις αποφασίσει να ακούσεις το μέσα σου, αγνοώντας για λόγια τρίτων που υπαγορεύουν κάτι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που επιλέγεις να πράξεις. Υπάρχουν όμως και τέτοιου είδους περιστάσεις κατά τη διάρκεια των οποίων μπορείς να ζήσεις σε μία παράλληλη πορεία σε σχέση με την τετριμμένη καθημερινότητα, ακόμα και αν κάτι τέτοιο φαντάζει ουτοπικό για πολλούς. Το θέμα είναι αν αποφασίζεις να πράξεις κάτι τέτοιο και πόσο προετοιμασμένος/η είσαι ώστε να υπάρξει κάποια στιγμή μία προσγείωση που θα διαχωρίσει την πραγματικότητα από το ψέμα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων