Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html06
Μαρ
Αναστατωση χωρις ιδιαιτερο λογο
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς την Πέμπτη 7 Μαρτίου μοιάζει να προκαλεί αναστάτωση και μπέρδεμα στη ζωή των μεταβλητών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς). 

Η βιαστική επικοινωνία είναι ένα θέμα που θα πρέπει να αποφευχθεί, αφού είναι αρκετά πιθανό να προκαλέσει τριβή ανάμεσα σε άτομα που κάτω από άλλες περιστάσεις δεν έχουν κάτι να χωρίσουν. Ίσως να εκφράσεις μία σκέψη σου με τρόπο που προκαλεί την άλλη πλευρά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις και ενστάσεις χωρίς να αποτελεί αυτό μία ευκαιρία για ένα γόνιμο διάλογο. Ίσως πάλι να φέρεις στην επιφάνεια μία σκέψη που θα έπρεπε να παραμείνει στο παρασκήνιο, να βιαστείς να εκμυστηρευτείς μία εξέλιξη που δεν είναι ακόμα έτοιμη να φτάσει στα αυτιά πολλών ανθρώπων. 

Η σημερινή όμως ημέρα κρύβει την παγίδα αρκετών αλλαγών σε ένα χρονοδιάγραμμα που δεν μπορεί να είναι αρκετά σφιχτό και καθορισμένο. Θα προκύψουν αλλαγές σε συναντήσεις και συζητήσεις σου, θα νιώσεις να χάνεσαι μέσα σε ένα περιβάλλον που δεν είναι ακόμα έτοιμο να χωρέσει όλα όσα σκέφτεσαι. Ίσως να έχεις δεύτερες σκέψεις σε υποσχέσεις που έχεις δώσει, με αποτέλεσμα να προσπαθήσεις να αναιρέσεις κάποιες από αυτές, με τρόπο όμως που δεν είναι βέβαιο πως θα γίνει αποδεκτός. Ίσως πάλι απλά να ξεχάσεις να ασχοληθείς με κάτι που είχες στο πρόγραμμα σου, με αποτέλεσμα να ανατραπεί όλη η ροή της ημέρας σου, προκαλώντας εκνευρισμό και μία γενικότερη σωματική ή συναισθηματική αδιαθεσία. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων