Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html07
Μαρ
Αναγκη για ξεμουδιασμα
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό την Παρασκευή 8 Μαρτίου θέλει να τονίσει την ανάγκη να υπάρξουν αποφάσεις και κινήσεις σε περιβάλλοντα που έχουν παραμείνει στάσιμα τον τελευταίο καιρό. 

Είναι πιθανό να θελήσεις να αναλάβεις κάποιες δράσεις που θα ενοχλήσουν άτομα που έχουν βολευτεί να βρίσκονται στάσιμα σε μία κατάσταση που είναι αρκετά θολή. Ίσως βέβαια να κάνεις κινήσεις που μοιάζουν παρορμητικές, που δεν έχουν σαφές πλάνο και στόχο, αλλά σε αυτή τη χρονική στιγμή αυτό που πιθανότατα να έχεις ανάγκη είναι απλά να αποδείξεις πως μπορείς να κινηθείς. Μετά από μία περίοδο μουδιάσματος και αναμονής, το πρώτο ενστικτώδες ερέθισμα μιλά για προσπάθεια να σπάσεις το πλέγμα που βρίσκεται γύρω σου και δε σου επιτρέπει να πάρεις καθαρό αέρα ή να κινήσεις τα μέλη σου προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. 

Αν είσαι το άτομο που δέχεται τέτοια ερεθίσματα από τους γύρω σου, αν αναγνωρίζεις πως υπάρχουν επεκτατικές διαθέσεις προς την πλευρά σου από άτομα του περιβάλλοντος σου, τότε η αντίδραση και η προσπάθεια να σηκώσεις τείχη δεν είναι και η πιο ενδεδειγμένη. Η ορμή από την άλλη πλευρά είναι αδιαμφισβήτητη, οπότε κάθε προσπάθεια άμυνας μπορεί να φουντώσει ακόμα περισσότερο την ανάγκη της για δική σου κατάκτηση. Προσπάθησε να πας με τα νερά της άλλης πλευράς, κάνοντας κάποιους συμβιβασμούς, που δεν είναι όμως καθόλου βέβαιο πως θα χρειαστεί να εφαρμόσεις και ως πράξεις στο μέλλον. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων