Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html15
Μαρ
Αυτομαστιγωμα
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το Σάββατο 16 Μαρτίου μοιάζει να θέτει τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο σε μία κατάσταση λήψης αποφάσεων και ανάληψης δράσεων που θα σηκώσουν θύελλα αντίδρασης. 

Καλείσαι να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να ξεπεράσεις τις αντιστάσεις που θέτουν τα άτομα που έχεις απέναντι σου, αναγνωρίζοντας πως μπορεί να συναντάς πρόσωπα που σου υπενθυμίζουν πως έχεις εσωτερικά προσωπικά αδιέξοδα. Ίσως να προσπαθείς να έρθεις σε σύγκρουση με άτομα γύρω σου, με στόχο να αναμετρηθείς με τις δικές σου φοβίες και ανασφάλειες, με στόχο να ξεπεράσεις κάποια κολλήματα που καταφέρνουν να σε κρατούν κολλημένο/η στο έδαφος. Ίσως να επιλέγεις να αναμετρηθείς με καταστάσεις που γνωρίζεις πως είναι πάνω από τις δυνάμεις, για να καταφέρεις να μεγαλώσεις τα όρια της προσωπικής σου ασφάλειας και να δώσεις μεγαλύτερο εύρος δράσης στον εαυτό σου. 

Η σημερινή όμως ημέρα κρύβει και παγίδες έντονης εσωστρέφειας και προσπάθειας να τα βάλεις με τις εσωτερικές σου ερινύες. Μπορεί να αποφασίσεις να πάρεις αποστάσεις από τον κόσμο γύρω σου, να χαθείς από τους γνωστούς σου, να επιλέξεις να γδάρεις την ψυχή σου θέλοντας να λυτρωθείς για λάθη που έχεις κάνει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πρόκειται για μία μορφή αυτομαστιγώματος, για μία προσπάθεια να κάνεις χαρακίρι χωρίς όμως να έχεις αποφασίσει πως θα πονέσεις. Κάτι τέτοιο μοιάζει αδύνατο, αφού η αναμέτρηση με βαθιές πληγές δεν μπορεί να είναι αναίμακτη, οπότε φρόντισε να είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματα που θα έρθουν στην επιφάνεια. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων