Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html18
Μαρ
Κινησεις διευθετησης εκκρεμοτητων
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο την Τρίτη 19 Μαρτίου σηματοδοτεί την έναρξη μίας ημέρας που χρειάζεται αναλυτική ικανότητα μυαλού και συστηματική διάθεση για να εξηγήσεις λάθη και παραλείψεις. 

Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες, να εντρυφήσεις σε ζητήματα που κάτω από άλλες περιστάσεις σε ενοχλούν και τρομάζουν. Ίσως να είναι απαραίτητο να διορθώσεις κάποια λάθη που έχουν γίνει, να συμπληρώσεις παραλείψεις, να αξιολογήσεις δεδομένα τρίτων που σε αναγκάζουν να έρχεσαι σε επαφή με την ανικανότητα κάποιων. Ίσως να χρειαστεί να κριτικάρεις γνώσεις και συμπεριφορές, να παραστεί η ανάγκη να γίνεις περισσότερο σχολαστικός/η ως προς τη συμπεριφορά ανθρώπων που επιμένουν να κοιτάζουν το στόχο και να ξεχνούν τα μέσα που θα χρησιμοποιήσουν ώστε να τον επιτύχουν. 

Η σημερινή ημέρα όμως είναι εξαιρετική ώστε να ασχοληθείς με ζητήματα που είναι ικανά να προκαλέσουν μία έκρηξη τις επόμενες ημέρες. Προσπάθησε να διορθώσεις τη συμπεριφορά σου και να ζητήσεις συγχώρεση για παραλείψεις σου, ώστε να αποφύγεις μία διαπροσωπική σύγκρουση με ένα πρόσωπο που δε θα ήθελες να μετατρέψεις σε αντίπαλο. Φρόντισε να διαβάσεις τα σημάδια ενόχλησης τρίτων και να αναλάβεις το μερίδιο της δικής σου ευθύνης, επιδιορθώνοντας τα λάθη σου που αφήνουν αποτυπώματα που σε χαρακτηρίζουν με τρόπο που δεν είναι δίκαιος. Τέλος, κλείσε ανοικτές εκκρεμότητες, γιατί σε περίπτωση αλλαγής της πορείας μίας σχέσης ή συνεργασίας, καλό θα ήταν να μη μείνουν ανοικτά θέματα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων