Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



02
Μαι
Νεα Σεληνη 4/5/2019
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη στις 4 Μαΐου στη 14η μοίρα του Ταύρου και σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μοιάζει να ζητά την προσγείωση σε σχέδια, πλάνα και σκέψεις που είναι πιθανό να κινούνται πολύ πιο πάνω από το έδαφος.

Υπάρχει η ευκαιρία να τεθούν στέρεες βάσεις σε καταστάσεις που έχουν βγει εκτός ορίων τον τελευταίο καιρό. Καλό θα ήταν να εξηγηθούν συναισθήματα που βιώνονται με έντονη ταχύτητα, να ζητηθεί χρόνος ώστε να διασαφηνιστούν απόψεις που μοιάζουν βιαστικές, να δοθεί χώρος στο ασυνείδητο ώστε να προσθέσει το δικό του λιθαράκι σε μία απόφαση που μοιάζει να στέκεται μόνο στη λογική.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορεί να ζητήσει υλικές και απτές αποδείξεις ενδιαφέροντος, μακριά από αόριστες και ταξιδιάρικες υποσχέσεις. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη ζητά πράξεις και όχι άλλα λόγια.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο έχει ως στόχο να σε βοηθήσει να αποκρυσταλλώσεις κάποια θέματα οικονομικού και επαγγελματικού περιεχομένου τα οποία δε χρειάζεται να συνεχίσουν να εμπεριέχουν θολά σημεία. Καλό θα ήταν να τολμήσεις να εξετάσεις το ενδεχόμενο να αντιπαρατεθείς με άτομα που επιμένουν να σε θεωρούν θύμα και να λειτουργούν απέναντι σου με τρόπο που σε υποβαθμίζει. Αν χρειάζεται να προχωρήσεις σε κάτι που έχει να κάνει με τη στήριξη ανθρώπων, τότε επίλεξε να προσφέρεις τροφή σε μία ομάδα ατόμων που γνωρίζεις πως το έχουν ανάγκη. Μία τέτοια πράξη θα μαλακώσει το θυμό που έχεις μέσα σου απέναντι σε πρόσωπα που καταφέρνουν να ασκούν πίεση πάνω σου. 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο αποτελεί μία καλή χρονική στιγμή ώστε να ξεκαθαρίσεις ένα θέμα προσωπικού περιεχομένου και να λύσει απορίες που συνεχίζουν να υπάρχουν μέσα στο μυαλό σου. Καλείσαι να διασαφηνίσεις κατά πόσο μία σχέση είναι ερωτική ή φιλική και να τολμήσεις να αρχίσεις να ξετυλίγεις ένα κουβάρι από σκέψεις και προεκτάσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, καλά θα κάνεις να αναλάβεις έναν περισσότερο αρχηγικό ρόλο μέσα σε ένα σύνολο που έχει χάσει την επαφή με την πυξίδα. Μπορείς να οδηγήσεις άλλους στο στόχο, χωρίς να φοβάσαι μήπως μία τέτοια πρωτοβουλία θα μπορούσε να εγείρει εντάσεις ανάμεσα σας.  

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ζητά από εσένα να γίνεις περισσότερο προσγειωμένος/η, να κοιτάξεις την αλήθεια κατάματα και να πάψεις να κρύβεσαι πίσω από αμφιβολίες και ασάφειες. Μπορεί να έρθει στην επιφάνεια η πραγματικότητα για ένα πρόσωπο που εμπλέκεται στην καθημερινότητα σου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διαλύσεις την άποψη που είχες στο μυαλό σου. Μπορεί πάλι να χρειαστεί να λειτουργήσεις παρασκηνιακά ώστε να επιλύσεις τις αμφιβολίες σου, μέσα από συναντήσεις με άτομα που δε χρειάζεται να γνωρίζεις πολύς κόσμος γύρω σου.  

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος και να μεταφέρεις πληροφορίες που μπορεί μέχρι σήμερα να παρέμεναν στο σκοτάδι. Έχεις την ευκαιρία να βρεθείς σε νέους κύκλους δραστηριοτήτων, να συμμετάσχεις σε ομαδικές προσπάθειες που θα σε φέρουν σε επαφή με νέα πρόσωπα. Είναι καιρός να αποδείξεις πως μπορείς να λειτουργήσεις σε συλλογική βάση και να βοηθήσεις κάποια μπερδέματα να βρουν το δρόμο της επίλυσης. Αν ασχολείσαι με ένα δικό σου θέμα προσωπικού περιεχομένου, τότε είναι αρκετά πιθανό να θέσεις χρονοδιαγράμματα που δείχνουν πως μπαίνεις στην τελική ευθεία.  

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να τεθούν κανόνες και όρια σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου. Μπορείς να συνδυάσεις τις σκέψεις που έχεις στο μυαλό σου με την πραγματικότητα και να συνδέσεις κομμάτια που μέχρι σήμερα έμοιαζαν να κινούνται σε διαφορετικές τροχιές. Προσπάθησε να είσαι σαφής με τις εντολές σου, αφού είναι αρκετά εύκολο να υπάρξουν παρερμηνείες με πρόσωπα που συνεργάζεστε. Τέλος, φρόντισε να διασφαλίσεις τα οικονομικά σου δεδομένα μέσα από μία συμφωνία που σε βοηθά να πατάς καλά στα πόδια σου.  

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο αποτελεί μία καλή ευκαιρία ώστε να περάσεις χρόνο με το έτερο ήμισυ ή με μία νέα γνωριμία σε ένα ταξίδι που είναι σε θέση να ανανεώσει ή εξελίξει τη σχέση σας. Θα χρειαστεί βέβαια να είσαι πλέον ξεκάθαρος/η απέναντι στις προθέσεις σου, να μπορείς να λειτουργήσεις στη βάση συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων και ενεργειών. Ίσως πάλι να υπάρχουν εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, με στόχο να επιβεβαιώσεις τις σκέψεις και τις συζητήσεις που γίνονται τον τελευταίο καιρό. Προσπάθησε να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής με τις αποφάσεις που λαμβάνεις αυτή τη χρονική περίοδο.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο αποτελεί μία καλή ευκαιρία να θέσεις σε εφαρμογή σκέψεις και σχέδια που έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή ή διαβίωση σου σε ένα περιβάλλον που αποκτά σταθερότητα για εσένα. Καλείσαι να δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη νέα σου οικογένεια, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως να είναι ώρα να εστιάσεις σε δεδομένα που έχουν σχέση με την ύλη και να φροντίσεις να διασφαλίσεις κάποιες ανέσεις και απολαύσεις. Προσπάθησε να συνδυάσεις την προσωπική με την επαγγελματική ζωή, μέσα από κινήσεις που δείχνουν διαύγεια πνεύματος αλλά και ψυχής.  

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή, μέσα από κινήσεις που δείχνουν διάθεση να προχωρήσεις παρακάτω. Μην κολλάς σε ανασφάλειες και εμμονές του μυαλού σου, αλλά προσπάθησε να μείνεις στα δεδομένα που δε χωρούν καμία αμφισβήτηση. Μία πρόταση που θα σου γίνει από την άλλη πλευρά θα μπορούσε να δηλώνει πως ετοιμάζεσαι να περάσεις σε μία καινούργια κατάσταση που θα πρέπει να εμπεριέχει την έννοια της εμπιστοσύνης. Διαφορετικά, άλλαξε πορεία δηλώνοντας πως αναζητάς κάτι εντελώς διαφορετικό στη ζωή σου.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σου ζητά να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα καθημερινότητας, τα οποία μπορεί να έχεις αφήσει στο περιθώριο αφού έχεις αφοσιωθεί σε άλλες πορείες στις οποίες κινείται η ζωή σου. Θα χρειαστεί να εστιάσεις σε ζητήματα εργασιακού περιεχομένου, να επιλύσεις προβληματισμούς σου και να διαλευκάνεις καταστάσεις στις οποίες εμπλέκονται και άλλα άτομα. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τη λογική από το συναίσθημα, ώστε να καταφέρεις να πατήσεις καλύτερα σε ένα έδαφος που θεωρείς στέρεο, αλλά είναι αρκετά πιθανό να παρουσιάζει αρκετές αστάθειες αν καταφέρεις και το κοιτάξεις από απόσταση.  

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να ασχοληθείς με θέματα επαγγελματικής δημιουργικότητας αφήνοντας στην άκρη αυτά που καταφέρνουν να σε περιορίζουν και στενεύουν. Μπορεί να αποφασίσεις να επενδύσεις χρόνο στα ταλέντα και τα χόμπι σου, ώστε να καταφέρεις να αδειάσεις το μυαλό σου από ότι το βαραίνει. Μπορεί πάλι να προγραμματίσεις μία εκδρομή με πρόσωπα που σε καταλαβαίνουν χωρίς να χρειάζονται εξηγήσεις, με στόχο να πάρεις αποστάσεις από ένα περιβάλλον που πλέον σε περιορίζει. Μπορεί τέλος να αποφασίσεις να μιλήσεις για τα νέα δεδομένα της προσωπικής σου ζωή, για να πάψεις να κουβαλάς μέσα σου ότι σου προκαλεί βάρος.  

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ζητά από εσένα να ασχοληθείς με θέματα που σε βοηθούν να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου. Ίσως να είναι απαραίτητο να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές μέσα στο σπίτι σου, γνωρίζοντας όμως πως θα κληθείς να διαμορφώσεις κάπως διαφορετικά τα οικονομικά σου δεδομένα. Φρόντισε να διασφαλίσεις πως δεν ανοίγεις υπέρμετρα το πορτοφόλι σου, πως δεν εμπλέκεσαι σε έξοδα που έχουν ένα βάθος χρόνου που θα μπορούσε να σε εκθέσει. Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να συνδυάσεις το ένστικτο με τη λογική ώστε να φτάσεις σε ασφαλή συμπεράσματα.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις κάποια πράγματα και έχουν άμεση επίδραση στον επαγγελματικό ή προσωπικό τομέα της ζωής σου. Προσπάθησε να εντάξεις λογική μέσα στον τρόπο σκέψης σου, να αναζητήσεις πιθανές παραλείψεις από την πλευρά σου σε ένα θέμα που μπορεί να σε εκθέσει. Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να ανοίξεις μία κουβέντα με ένα πρόσωπο που έχει διαμορφώσει μία λανθασμένη άποψη για εσένα, με στόχο να μετασχηματίσεις τις εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων