Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html20
Μαρ
Ποσο αποφασισμενος/η εισαι;
Από signingstar

Η Πανσέληνος τα ξημερώματα της 21ης Μαρτίου στη μηδενική μοίρα του Ζυγού σε αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του τέλους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) και αρχής του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από την ανάγκη δημιουργίας μίας νέας μορφής διαπροσωπικών σχέσεων. 

Αυτό που δε λύνεται θα πρέπει πλέον να κοπεί, αφού διαφορετικά καταντά επιζήμιο τόσο σωματικά όσο και οικονομικά. Μία σχέση εξάρτησης από ένα άτομο θα χρειαστεί να εξηγηθεί, να μετριαστεί, να επιλυθεί και να πετάξει από πάνω της την τραυματική παράμετρο που τη χαρακτηρίζει. Καλείσαι να αποφασίσεις αν αντέχεις να προχωρήσεις παρακάτω κάνοντας άλματα προσωπικής εξέλιξης ή θα συνεχίζεις να κοιτάζεις ευκαιρίες που περνούν μπροστά από τα μάτια σου, σαν θελκτικά αλλά φοβιστικά βαγόνια τρένου, και δεν τις εκμεταλλεύεσαι. Θα χρειαστεί να παραδεχτείς πως κουβαλάς στις πλάτες σου εικόνες και εμπειρίες ενός παρελθόντος που σε βαραίνει και πως είναι καιρός να αποδεσμευτείς από αυτό. αφού σε ασχημαίνει και σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερος/η σε σχέση με την πραγματική σου ηλικία. 

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι άκρως αποφασιστική για τους ανθρώπους που μοιάζουν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους. Δεν έχει άλλη αναμονή, δε χωρούν άλλες αναβολές, δεν μπορείς να συνεχίσεις να σχεδιάζεις το πλάνο σου. Ο χάρτης έχει ετοιμαστεί, ακόμα και αν δεν έχεις εμφανίσει όλες τις πιθανές διαδρομές που θα σε οδηγήσουν στον επιθυμητό στόχο. Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή καλείσαι να βουτήξεις μέσα στην ίδια τη ζωή και να πιστέψεις στο ένστικτο της ευτυχίας που κουβαλάς μέσα σου. Και να θυμάσαι πως αυτό μπορεί να λειτουργήσει σαν τον μίτο της Αριάδνης σε περιόδους που θα σκοτεινιάζει το τοπίο μπροστά σου, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να το φέρεις στην επιφάνεια ακόμα και αν χρειάζεται να βουτάς σε βάθη αυτογνωσίας που δοκιμάζουν τις προθέσεις σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων