Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html21
Μαρ
Αναζητωντας αποφασιστικοτητα
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στο Ζυγό την Παρασκευή 22 Μαρτίου και τα τετράγωνα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δηλώνουν πως οι εκπρόσωποι του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) προσπαθούν να αποδράσουν από ένα δαιδαλώδες περιβάλλον μέσα στο οποίο έχουν βρεθεί μετά από μία έντονη Πανσέληνο που έχει προηγηθεί, κατανοώντας όμως πως υπάρχουν περιορισμοί που δεν είναι εύκολα προσπελάσιμοι. 

Μπορεί να βρεθείς μπροστά σε υπαρκτά και σκληρά αδιέξοδα, τα οποία καλείσαι να χωνέψεις και να αποδεχτείς, να κατανοήσεις και να πάψεις να θεωρείς πως μπορείς να τα ξεπεράσεις με πλάγιο τρόπο. Καλείσαι να αποδείξεις πως μπορείς να κατευθυνθείς καταπάνω τους αν θεωρείς πως μπορείς να τα αντιμετωπίσεις, πως είσαι σε θέση να κοιτάξεις κατά πρόσωπο κάποιες καταστάσεις που είναι πιθανό να σε φοβίζουν και τρομοκρατούν. Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως διαθέτεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, αλλά ταυτόχρονα ικανότητα διπλωματικής επίλυσης αντιθέσεων που καταφέρνουν να παρουσιάζονται ως δρόμοι χωρίς προορισμό, ως στόχοι χωρίς επιτυχή κατάληξη. 

Η συγκεκριμένη ημέρα θα σε βοηθήσει να επαναφέρεις την ισορροπία που αναζητάς, να προχωρήσεις σε συμβιβασμούς και επαναπροσδιορισμούς που καταφέρνουν να σε βάλουν και πάλι στο κέντρο του πυρήνα σου. Μία τέτοια διαδικασία μπορεί βέβαια να περνά μέσα από το σπάσιμο σχέσεων και συνεργασιών, μέσα από τη συνειδητοποίηση πως κάποιες συνήθειες έχουν μετατραπεί σε περιστάσεις που οδηγούν στην ανέχεια και το βάλτωμα. Καλείσαι να αποδεσμευτείς από καθετί που είναι ενάντια στην αισθητική σου και να τολμήσεις να κλείσεις την πόρτα σε ανθρώπους που επιμένουν να λειτουργούν με τρόπο που σε κάνει να χάνεις την αισιόδοξη ματιά σου απέναντι στη ζωή.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων