Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html22
Μαρ
Αναζητωντας εσενα
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Σκορπιό, σε συνδυασμό με τη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, το Σάββατο 23 Μαρτίου φαίνεται να δυναμώνει το ένστικτο των εκπροσώπων του υδάτινου στοιχείου (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και να τονώσει κάποια συναισθήματα που έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους. 

Η ανάγκη να εκδηλωθούν κρυμμένα συναισθήματα μπορεί να γίνει ορατή και κατανοητή μέσα από κάποιες εσωτερικές σου φωνές που είναι σε θέση να καταλήξουν σε ερινύες που σε κυνηγούν. Ίσως να απαιτείται να κλειστείς στον εαυτό σου, να κάνεις μία βουτιά σε ένα παρελθόν που σε στοιχειώνει, να προσπαθήσεις να ξεμπερδέψεις το κουβάρι μίας υπόθεσης που δεν είναι καθόλου εύκολο να κατανοήσεις και εξηγήσεις. Ίσως να θελήσεις να ρίξεις το βάρος ενός λάθους στην άλλη πλευρά, με στόχο να ελαφρύνεις τους δικούς σου ώμους από τις φωνές αμφισβήτησης και αμφιβολίας που σε ακολουθούν. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι μία ημέρα απόλυτης σιωπής και ησυχίας, να αναζητήσεις τον τρόπο ώστε να απομονωθείς για να καταφέρεις να πιάσεις κουβέντα με τον εαυτό σου. Θα προσπαθήσεις να εξηγήσεις κάποιες σκέψεις σου που φαίνεται να στηρίζονται πάνω σε συναισθήματα που σου δημιουργούν ανασφάλεια και αμφιβολία. Θα θελήσεις να συγκρίνεις καταστάσεις του σήμερα με μνήμες του χθες, να πατήσεις πάνω σε παλιά μοτίβα με στόχο να αποφύγεις να κάνεις τα ίδια λάθη σε παρόμοιες σημερινές περιστάσεις. Για να πετύχεις όμως κάτι τέτοιο, θα χρειαστείς χώρο και απουσία θορύβου, κάτι που σημαίνει πως κάποιοι μπορεί να δουν πάνω σου τάσεις εσωστρέφειας.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων