Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html24
Μαρ
Αποδραση απο τα στενα ορια του εαυτου σου
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη τη Δευτέρα 25 Μαρτίου μοιάζει να λειτουργεί υποβοηθητικά ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που παρουσιάζει η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα στον Κριό που είναι έντονη εδώ και μερικές ημέρες. 

Η ευκαιρία να δεις με καθαρή ματιά το παρακάτω είναι παρούσα και πιθανότατα να περνά μέσα από την προοπτική ενός ταξιδιού, την ευκαιρία μίας απόδρασης μακριά από ένα περιβάλλον που καταφέρνει να σε περιορίζει. Τόλμησε να κάνεις κάτι διαφορετικό σε σχέση με όσα κάνεις κατά τη διάρκεια της καθημερινότητας σου, να λειτουργήσεις έξω από τα καθορισμένα πλαίσια, να σπάσεις φραγμούς και κανόνες που σε ζορίζουν. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να ασχοληθείς με την ευεξία όπως αυτή ξεκινά μέσα από το μυαλό σου, θεωρώντας πως αλλάζοντας τον τρόπο που σκέφτεσαι και σχεδιάζεις το μέλλον, θα καταφέρεις να αποδράσεις από προσωπικά όρια που θέτει το σώμα σου. 

Η άλλη ευκαιρία της ημέρας έχει να κάνει με τη συμμετοχή σου μέσα σε ομαδικές δραστηριότητες που σε βοηθούν να ξεχνάς τα προσωπικά σου προβλήματα. Αν αποφασίζεις να γίνεις μέλος μίας ευρύτερης ομάδας, τότε θα θέσεις στο περιθώριο τις ατομικές σου βλέψεις και φιλοδοξίες, με αποτέλεσμα να πετάς βάρη από τους ώμους σου. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μπορεί να μπεις στη διαδικασία να συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλα πρόσωπα που είναι γύρω σου και να έρθουν στην επιφάνεια προσωπικοί περιορισμοί που σε κάνουν να θέλεις να επιτεθείς στους γύρω σου. Μία τέτοια πράξη βέβαια δε σημαίνει πως θα πετύχεις και πολλά, αφού απλά θα δημιουργήσεις θόρυβο με στόχο να κατευνάσεις τις φωνές από μέσα σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων