Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html25
Μαρ
Αναστατωση
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη την Τρίτη 26 Μαρτίου και το τετράγωνο με τη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς μοιάζει να μπερδεύει τη σκέψη των εκπροσώπων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η σημερινή ημέρα κρύβει αρκετές παγίδες που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου, αφού όσα σκέφτεσαι και όσα εκφράζεις δεν είναι απαραίτητο να κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος. Το μυαλό και η καρδιά δεν μπορούν να συμβαδίσουν με αποτέλεσμα να χάνεσαι μέσα σε ένα πλαίσιο επικοινωνίας που δεν καταφέρνει να λειτουργήσει με τρόπο που σε εξυπηρετεί. Ίσως να αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η μέσα σε ένα σύνολο που σε κάνει να χάνεις τον εαυτό σου, να βουλιάζεις μέσα σε μία ομάδα που δεν καταφέρνει να βγάλει τον εαυτό σου στην επιφάνεια, κάτι που δημιουργεί εσωτερικές συγκρούσεις μέσα σου που είναι αρκετά εύκολο να βρουν διέξοδο και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. 

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα μπορεί να σου προκαλέσει και κάποια προβλήματα μετακινήσεων, αφού ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου. Μπορεί να μπερδέψεις την ώρα των συναντήσεων σου, να χάσεις τον προσανατολισμό σου και να ανακατέψεις το χρονοδιάγραμμα της ημέρας σου. Ίσως πάλι να ξεχάσεις κάποιες υποχρεώσεις σου με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις εντάσεις με άτομα που δεν καταλαβαίνουν αυτή την αδυναμία σου να συγκεντρωθείς στους στόχους σου. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να έχεις φορτώσει την ημέρα σου με πολλές υποχρεώσεις, τις οποίες δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας με ομαλό τρόπο, αφού δεν έχεις ακόμα αποδεχτεί πως χρειάζεται να εμπλακείς σε όλες αυτές. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων