Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html26
Μαρ
Πολλα μεσα σε λιγο χρονο
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη την Τετάρτη 27 Μαρτίου μοιάζει να αυξάνει τις υποχρεώσεις των μεταβλητών εκπροσώπων (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ταχύτητα της απόκρισης σου απέναντι στα ερεθίσματα που δέχεσαι φαίνεται να γίνεται μικρότερη, αφού καλείσαι να διαχειριστείς πολλές πληροφορίες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι πιθανό να εντάξεις πολλές δράσεις μέσα σε ένα μικρό χρονικό πλαίσιο, με αποτέλεσμα να γεμίσεις την ημέρα σου με περιστάσεις που θα μπορούσαν να σε μπερδέψουν και βαρύνουν. Ίσως πάλι να χρειαστεί να είσαι σε διαρκή σωματική και εγκεφαλική κίνηση, με στόχο να καλύψεις τις ανάγκες όλων γύρω σου, με αποτέλεσμα να οδηγήσεις τον εαυτό σου σε συνθήκες έντονης κόπωσης που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με κάποιο τρόπο. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να δείξει κατά πόσο μπορείς να λειτουργήσεις σαν ήρωας και διαθέτοντας υπερφυσικές δυνάμεις. Ίσως να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις με τέτοιο τρόπο, να επιδιώξεις να αναδείξεις την ικανότητα σου να βρίσκεις λύσεις σε καταστάσεις που άλλοι θα κολλούσαν μπροστά στα εμπόδια που παρουσιάζονται. Να θυμάσαι όμως πως δεν μπορείς να βρεις λύσεις για όλους και για όλα, γι αυτό και μπορεί να εντεθείς αν δώσεις τέτοιου είδους υποσχέσεις. Καλύτερα να είσαι φειδωλός/η ως προς αυτά που δηλώνεις, με στόχο να μπορέσεις να επενδύσεις το χρόνο σου σε όσα πραγματικά έχουν σημασία για εσένα και όχι σε κατευθύνσεις που υπάρχει ένα εύκολο και γρήγορο κέρδος. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων