Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html04
Απρ
Ενα συμβολαιο με τον εαυτο σου
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 5ης Απριλίου στη 15η μοίρα του Κριού, σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μοιάζει να αποτελεί την ιδανική στιγμή ώστε να μπουν οι βάσεις για την έναρξη του νέου μοντέλου ζωής των παρορμητικών εκπροσώπων (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η εποχή προστάζει για ενάρξεις και κινήσεις που δείχνουν τη διάθεση να ξεκινήσεις κάτι στη ζωή σου. Σαφώς και μπορείς να διαθέτεις τη διάθεση να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, να προσπαθήσεις να σχεδιάσεις μία πορεία και να τη φέρεις εις πέρας, να τολμήσεις να λειτουργήσεις με έναν τρόπο που αναδεικνύει φρεσκάδα και αποφασιστικότητα. Την ίδια όμως στιγμή, υπάρχει ο Κρόνος στον Αιγόκερω που θέτει πολύ ψηλά τον πήχη της επιτυχίας, που λειτουργεί σαν το ανάχωμα σε κάθε δράση που δεν έχει από πίσω της αναλυτικό πλάνο και σχέδιο. 

Μπορεί μία τέτοια φράση να σε αγχώνει και να σε τρομάζει, αφού σε κάνει να κατανοείς πως τίποτα δεν είναι τυχαίο και πως ο στόχος θα επιτευχθεί μόνο αν έχεις προετοιμάσει κάθε βήμα πολύ προσεκτικά. Κάτι τέτοιο δηλώνει πως απαιτείται ένα τεράστιο ποσό δουλειάς ώστε να καταφέρεις να επιτύχεις το στόχο σου, μία πραγματικότητα που μπορεί να γίνει όταν βουτήξεις μέσα σου ή όταν απομονωθείς από τον πολύ κόσμο και βρεθείς σε ένα χώρο απόλυτης ησυχίας και ικανότητας πλήρους συγκέντρωσης. Μία τέτοια προοπτική είναι ικανή να σε κάνει να δειλιάσεις και να θελήσεις να αφήσεις τα πράγματα να πάρουν το δρόμο σου μέσα από συγκυρίες τύχης και πεπρωμένου, χωρίς να χρειάζεται να σχεδιάζεις ώστε να αποφύγεις τις αποτυχίες και τις δύσκολες αποφάσεις. 

Μία τέτοια όμως προοπτική μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις το κατάλληλο πρόσωπο που θα μπορούσε να αναλάβει το ρόλο του/ης μέντορα σε αυτή την προσπάθεια σου. Μη φοβηθείς να δώσεις το ρόλο σε ένα άτομο που μπορεί να σε τρομάζει η ιδέα της αναμέτρησης μαζί σου, αφού η μεταξύ σας σχέση δεν εμπεριέχει την έννοια της μάχης σε ένα πεδίο με θεατές, αλλά περισσότερο της προετοιμασίας ενός ηθοποιού ώστε να φορέσει τα κατάλληλα ρούχα του ρόλου που έχει προετοιμάσει ο σκηνοθέτης. Καλείσαι να εμπιστευτείς το σκηνοθέτη και να του το δείξεις, να αποδεχτείς το ρόλο σου ως ηθοποιός και να διαμορφώσεις μία σχέση που μπορεί να γίνει πολύ ζεστή εφόσον έχετε αποφασίσει να λιώσετε τα παγόβουνα που διατηρείτε ανάμεσα για λόγους ασφάλειας αλλά και ως εμπόδια οικειότητας.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων