Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html05
Απρ
Ετοιμαζοντας την κινηση-ματ
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στον Κριό το Σάββατο 6 Απριλίου, μετά από μία έντονη Νέα Σελήνη που έχει προηγηθεί τη χθεσινή ημέρα, μοιάζει να θέλει να τονίσει την ανάγκη να χωνευτεί το γεγονός που έχει λάβει χώρα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Θα χρειαστεί να κατανοήσεις πως έχεις μπροστά σου μία τεράστια πρόκληση και δεν μπορείς να δείξεις επιπολαιότητα και διάθεση να βγεις από το πλάνο στο οποίο έχεις θέσει τον εαυτό σου. Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να προσπαθήσεις να αποφορτιστείς για μερικές στιγμές, ώστε να κατανοήσεις όλα όσα έχουν λάβει χώρα, ώστε να αποφύγεις βιαστικές δράσεις και αποφάσεις. Καλείσαι να λειτουργήσεις με τρόπο που αναδεικνύει την αποφασιστικότητα σου να τολμήσεις, έχοντας όμως κατά νου πως υπάρχουν και κάποια όρια που τίθενται και δε σου επιτρέπουν να τα σπάσεις, χωρίς τουλάχιστον να υπάρχει ουσιαστικός λόγος για να γίνει κάτι τέτοιο. 

Από την άλλη πλευρά, έχεις τη δυνατότητα να τεστάρεις συμπεριφορές και αντιδράσεις ανθρώπων που βλέπουν μπροστά τους ένα άτομο έτοιμο να κινήσει διαδικασίες που τροποποιούν τα υπάρχοντα δεδομένα. Προσπάθησε να κοιτάξεις πίσω από τα πρόσωπα που έχεις απέναντι σου, να φροντίσεις να αναγνωρίσεις δεύτερες σκέψεις, να τολμήσεις να τεστάρεις την εμπιστοσύνη που θα μπορούσες να δείξεις σε κάποια άτομα. Μη βιαστείς να κάνεις κάποια κίνηση που δείχνει ταχύτητα, αλλά μπορεί να εμπεριέχει και την έννοια της επιπολαιότητας, παρά μόνο προς το τέλος της ημέρας όταν και θα μπορείς να γνωρίζεις κατά πόσο ρισκάρεις. Το κλείσιμο της ημέρας ευνοεί τις εκπλήξεις, οπότε φρόντισε να είσαι αυτός/η που τις κάνει αν φοβάσαι μήπως σου προκληθούν. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων