Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html17
Μαρ
Μεντορας η αφεντικο;
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στο Λέοντα τη Δευτέρα 18 Μαρτίου και η ενεργοποίηση της αντίθεσης με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο και του τετραγώνου με τον Άρη από τον Ταύρο μοιάζει να πιέζει τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο ώστε να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι σε αποφάσεις της τελευταίας διετίας.

Θα κληθείς να αποφασίσεις κατά πόσο εμπιστεύεσαι το σύνολο ή επιλέγεις να κινηθείς ατομικά. Θα θελήσεις να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να κινήσεις τα πράγματα και να σταματήσεις να κρύβεσαι πίσω από δικαιολογίες που θεωρείς πως δεν έχουν καμία πλέον θέση στη ζωή σου. Θα νιώσεις την ανάγκη να ξυπνήσεις το μυαλό κάποιων ανθρώπων που παραμένουν υπνωτισμένοι απέναντι σε καταστάσεις που κινούνται προς μία κατεύθυνση που δεν έχει σχέση με τον αρχικό στόχο που είχε τεθεί. Μπορεί να γίνεις κακός/η, αιχμηρός/η, απόλυτος/η, αλαζονικός/η, αλλά στην πραγματικότητα θέλεις να αναταράξεις τα βαλτωμένα νερά ενός περιβάλλοντος που νομίζει πως διαθέτει υγεία και ευεξία.

Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία κίνηση διεκδίκησης ενός προσώπου που θεωρείς πως θα μπορούσε να αποτελέσει το ιδανικό σου ταίρι. Τόλμησε να μιλήσεις μέσα από την καρδιά σου θέλοντας να δημιουργήσεις ασφάλεια στην άλλη πλευρά. Φρόντισε να αγκαλιάσεις το άτομο που μοιάζει να είναι χαμένο στις σκέψεις του, αφού με αυτό τον τρόπο θα μπορούσες να βοηθήσεις ώστε να επιλύσει διλήμματα που μοιάζουν βουνά μπροστά στα μάτια του, αλλά στην πραγματικότητα δεν υφίστανται. Λειτούργησε με τρόπο που δείχνει πως μπορείς να γίνεις μέντορας και όχι αφεντικό, αφού αυτό που έχει σημασία είναι να δημιουργήσεις εμπιστοσύνη και όχι φόβο στους γύρω σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων