Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



08
Μαι
Πανσεληνος 10/5/2017
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 10ης Μαΐου στην 20η μοίρα του Σκορπιού σε αρμονικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φαίνεται να λειτουργεί σαν σημαντικό σημείο στη ζωή των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) που έχουν προσωπικούς πλανήτες στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαημέρου των παραπάνω ζωδίων.

Η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι την αλλαγή σε μία κατάσταση που δεν αντέχεις να παραμένει στον αέρα και σε δίλημμα, αποτελεί μία δυναμική στιγμή που καλείσαι να εκφράσεις τον εαυτό σου με κάθε επισημότητα και σοβαρότητα. Η απόδραση από μία σχέση, μία συνεργασία ή ένα περιβάλλον που έπαψαν να αποτελούν ασφαλή καταφύγια είναι μονόδρομος, όσο και αν κάτι τέτοιο είναι βέβαιο πως θα φέρει συγκινησιακές στιγμές στη σχέση σου με πρόσωπα που είναι συνυφασμένα με μία περίοδο της ζωής σου.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος όμως λειτουργεί και εντελώς παρασκηνιακά ή υπογείως, αφού στέλνει σινιάλα σχετικά με το τέλος της αθωότητας μίας περιόδου που δοκίμασε τα νεύρα ανθρώπων που έχουν μάθει να λειτουργούν με πράξεις και όχι με λόγια. Μία δυνατή συγκίνηση αυτή τη χρονική στιγμή μπορεί να προκαλέσει φόβο και απόγνωση, αλλά ταυτόχρονα λειτουργεί και λυτρωτικά σε ζωές που βουλιάζουν στην ανυποληψία ή τη συνήθεια και αναζητούσαν έξοδο κινδύνου.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να λειτουργεί υποβοηθητικά σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου, αφού θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να συνεννοηθείς και συνεργαστείς με άτομα εξουσίας ή που είναι σε θέση να προσφέρουν ισχύ στο ρόλο σου. Στον οικονομικό τομέα μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά σε μία αλλαγή της υπάρχουσας κατάστασης σου, κάτι που βέβαια σε τρομάζει αφού σε φορτώνει ευθύνες ή επειδή μειώνονται τα έσοδα σου, αλλά ταυτόχρονα μεγαλώνει ο ελεύθερος χρόνος σου ή αυξάνει ο κύκλος της επιρροής σου. Στον προσωπικό τομέα, δώσε βάση και στο ένστικτο σου πέρα από τα λόγια της άλλης πλευράς και το πείσμα σου να γίνουν κάποια πράγματα όπως ορίζει ο απόλυτος τρόπος σκέψης σου, αφού το μυαλό μπορεί να μην είναι και απόλυτα εναρμονισμένο με τις βαθύτερες επιθυμίες σου. 

Ταύρος

Η Πανσέληνος απέναντι σου αποτελεί μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσεις να φέρεις στην επιφάνεια αυτά που σκέφτεται η άλλη πλευρά ή να προσπαθήσεις να συγχρονιστείς με αυτό το άτομο με στόχο να βρείτε κοινή γλώσσα επικοινωνίας και να οδηγηθείτε σε αποφάσεις που επηρεάζουν και τους δύο σας. Από την μία πλευρά, αυτή η προσπάθεια μοιάζει με πράξη υποχώρησης μπροστά στη δυναμική της άλλης πλευράς, φαίνεται να λειτουργεί σαν να προσφέρεις το τιμόνι σε ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να βγάλει στην επιφάνεια αλαζονικές τάσεις στην πορεία της διαδρομής σας. Από την άλλη όμως πλευρά, καλό θα ήταν να δοκιμάσεις τη διάθεση για συνεργασία και συσχετισμό, γιατί διαφορετικά είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα αυτοκίνητο με ένα πρόσωπο που δε γνωρίζεις αν σε πηγαίνει προς τη διαδρομή που συμφωνήσατε. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό είναι πιθανό να εμφανίσει προβλήματα στις σχέσεις σου με άτομα της δουλειάς ή να σε αναγκάσει να στρέψεις το βλέμμα σου στην υγεία σου με στόχο να επιδιορθώσεις κάτι που επηρεάζει τη ζωή σου γενικότερα. Στον εργασιακό σου χώρο θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες αλλαγές σε ρόλους δικούς σου ή συναδέλφων ή να ειπωθούν κάποια πράγματα που έχουν επιρροή στη σχέση σου μαζί τους, ώστε να γίνεται περισσότερο λειτουργική η καθημερινότητα. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ρυθμίσεις εκ νέου τα χρονοδιαγράμματα σου, αφού πρέπει να χωρέσεις στην ημέρα σου και κάποιες ασχολίες που έχουν άμεση επιρροή στη δική σου καλή σωματική και ψυχική υγεία. Η εκκαθάριση από δραστηριότητες που καταναλώνουν χρόνο και ενέργεια είναι το πρώτο βήμα για το παραπάνω.   

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό θα σε κάνει να έρθεις σε επαφή με δικές σου συναισθηματικές ανάγκες με στόχο να βρεις εκ νέου ισορροπίες σε μία περίοδο κατά την οποία η εργασιακή καθημερινότητα έχει γίνει έντονη και δύσκολη. Κάποιες ανησυχίες που κουβαλάς και μπορεί να αφορούν πρόσωπα του επαγγελματικού σου κύκλου, καλό θα ήταν να έρθουν στην επιφάνεια και να αναζητήσεις κατά πόσο κρύβουν αλήθεια ή κινούνται απλά στο χώρο της φήμης ή άσκοπης έννοιας. Επίσης, είναι καιρός να δεις και την προσωπική σου ζωή, αφού μπορεί να υπάρχουν παράπονα από την άλλη πλευρά και να ζητά περισσότερο χρόνο από εσένα, κάτι που τελευταία δεν μπορείς να βρεις ώστε να τον αφιερώσεις στη σχέση σας. Αν είσαι μόνος/η, τότε μία γνωριμία δεν είναι καθόλου τυχαία και μπορεί να ανοίγει νέα δεδομένα στη ζωή σου. 

Λέων

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φαίνεται να σου θυμίζει πως έχεις αναλάβει κάποιες σοβαρές δεσμεύσεις απέναντι στον εαυτό σου και άτομα του περιβάλλοντος σου, οπότε είναι καιρός να ασχοληθείς με αυτά τα θέματα και να αφήσεις όλα τα άλλα στην άκρη. Αν υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου, τότε είναι η ώρα που θα πρέπει να λύσεις κάποια προβλήματα, να δείξεις ετοιμότητα ώστε να φέρεις εις πέρας τις εργασίες που έχεις αναλάβει. Στον επαγγελματικό τομέα, χρειάζεται δύναμη που ξεκινά από μέσα σου ώστε να υψώσεις το ανάστημα σου και να πάρεις στις πλάτες σου ένα ζήτημα που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν άλλα άτομα. Γενικότερα, ετοιμάσου για να αποδείξεις πως υπάρχει συνέπεια σε όσα έχεις υποσχεθεί πριν από μερικούς μήνες, γιατί διαφορετικά θα πρέπει να αρχίσεις να ετοιμάζεις την έξοδο σου.  

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μπορεί να μπλοκάρει το μυαλό σου μπροστά στις εξελίξεις που αφορούν θέματα εργασιακού περιεχομένου αφού είναι πιθανό να αντιλαμβάνεσαι πως δεν έχεις το πάνω χέρι σε θέματα που μέχρι πριν από λίγο καιρό μπορούσες να ελέγχεις. Η απόφαση ενός ατόμου να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο από αυτό που είχες κατά νου είναι μία ένδειξη πως δεν μπόρεσες να πείσεις με τα λόγια σου, κάτι που βέβαια μπορεί να σημαίνει πως είναι καιρός να βάλεις και την καρδιά σου μέσα στην όλη προσπάθεια. Σε μία τέτοια περίπτωση, να θυμάσαι πως πλέον θα πρέπει να είσαι ειλικρινής με τις προθέσεις της ψυχής σου και όχι να συνεχίσεις να μιλάς με λέξεις που έρχονται μόνο μέσα από το μυαλό σου.  

Ζυγός

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό σημαίνει πως είσαι πλέον έτοιμος/η να κάνεις μία αλλαγή σε οικονομικά δεδομένα της ζωής σου με στόχο να δείξεις πως ιεραρχείς διαφορετικά κάποια θέματα της ζωής σου. Μπορεί να αρνηθείς να συνεχίσεις να πληρώνεις για ένα ζήτημα που σε ενοχλεί ή πληγώνει ή να ανακοινώσεις πως αποδέχεσαι μία νέα επαγγελματική πρόταση η οποία σε μεταφέρει μακριά από το υπάρχον περιβάλλον σου. Μπορεί πάλι να αναλάβεις το χρηματικό βάρος για την εκπλήρωση ενός στόχου κοντινού σου προσώπου, αφού αυτή η πράξη βοηθά και εσένα να νιώσεις καλύτερα μέσα σε αυτή τη σχέση και να δηλώσεις πως δεν είσαι έξω από αυτή.  

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου σε συνδυασμό με τη σχεδόν ταυτόχρονη είσοδο του Βόρειου Δεσμού στο Λέοντα δηλώνει πως περνάς σε μία νέα φάση της ζωής σου και αυτό είναι κάτι που καλείσαι να το ανακοινώσεις σε κόσμο γύρω σου. Πέρα από τις προσπάθειες της τελευταίας περιόδου σχετικά με τα επαγγελματικά σου, έχεις πλέον αποφασίσει να αλλάξεις ρόλο και στην προσωπική σου ζωή, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να μπορείς να υποστηρίξεις πλήρως αυτό που εκφράζεις. Αν πάλι το μόνο θέμα που σε αφορά είναι ο εργασιακός χώρος, τότε τόλμησε να αναλάβεις ένα νέο ρόλο που σε φορτώνει με ευθύνες και υποχρεώσεις, μόνο αν θεωρείς πως αυτό που αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας κουβαλά και κομμάτια από την καρδιά σου.  

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φωνάζει από το βάθος της ψυχής σου πως είναι καιρός να κλείσεις το κεφάλαιο που διατηρείται ανοικτό και επηρεάζει τη ζωή σου στο σήμερα. Φρόντισε να ανοίξεις την επικοινωνία σου με άτομα από το εξωτερικό στα πλαίσια της προετοιμασίας μίας επαγγελματικής προσπάθειας που ξεκινά να σχηματοποιείται. Τόλμησε να κάνεις ένα ταξίδι με το έτερο ήμισυ για να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση σας. Αναζήτησε νέες γνωριμίες σε άτομα που έρχονται από μακριά ή που κάνουν μελλοντικά σχέδια και αποφεύγουν να παραμένουν δέσμια του ενοχικού παρελθόντος και άρρωστου παρόντος. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα καθαρίσει πολλές πληγές της ζωής σου αρκεί να κοιτάξεις προς κατευθύνσεις που ανοίγουν τον οπτικό σου ορίζοντα.  

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού αποτελεί μία καλή ευκαιρία να δεις πιο σοβαρά κάποια επαγγελματικά σχέδια που καταστρώνεις με την αρωγή ανθρώπων που δεν είναι απλά συνεργάτες, αλλά άτομα του στενού σου πλέον κύκλου. Έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις ένα συμβόλαιο καρδιάς, να βάλεις σε εφαρμογή μία νέα σχέση με ένα άτομο που μπορεί να μπαίνει στη ζωή σου με στόχο να της δώσει νέο νόημα. Από την άλλη όμως πλευρά, θα πρέπει να κλείσεις την πόρτα σε ανθρώπους που θέλουν να επιστρέψουν κοντά σου, που επιδιώκουν να χτίσουν εκ νέου γέφυρες με εσένα, αφού δοκιμάστηκε η σχέση σας και είσαι πλέον βέβαιος/η πως δεν μπορείτε να κοιτάτε προς την ίδια κατεύθυνση.  

Υδροχόος

Η δυναμική Πανσέληνος στο Σκορπιό θα σου υπενθυμίσει πως είσαι πλέον ορατός/η σε πολύ κόσμο με αποτέλεσμα να πρέπει να δίνεις λόγο για αποφάσεις, κινήσεις και δράσεις που αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας. Μία αλλαγή στο επαγγελματικό στάτους αυτή την περίοδο θα επηρεάσει όχι μόνο τα οικονομικά σου, αλλά και την προσωπική σου ζωή, αφού πρέπει να βρεις νέες ισορροπίες στη σχέση σου. Ίσως πάλι να έρχεσαι κοντά με ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να ιντριγκάρει τα ερωτικά σου αισθήματα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ρήξη στην υπάρχουσα σχέση σου. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος κουβαλά τη δυναμική της αποδοχής του τέλους μίας κατάστασης, χωρίς να υπάρχουν πλέον δεύτερες σκέψεις, γι αυτό δράσε με αποφασιστικότητα και βεβαιότητα για τα επόμενα βήματα σου.  

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για ένα ταξίδι που σε βοηθά να απομακρυνθείς από οικογενειακά και οικονομικά ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό και έχουν δημιουργήσει ανησυχία στη ζωή σου. Αν μπορείς να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, τότε τόλμησε να κάνεις πράξη αυτό το ταξίδι, αφού έχεις ανάγκη από αλλαγή παραστάσεων. Αν πάλι προκύπτει μία ανατροπή σε σχέδια που είχες κάνει, τότε προσπάθησε να κοιτάξεις καλύτερα αυτά που συμβαίνουν στον τομέα της καθημερινότητας, αφού χτυπά ένα καμπανάκι που λέει πως πρέπει να κάνεις εκκαθαρίσεις σε αποστολές που έχεις αναλάβει, αφού έχεις φορτώσει τη ζωή σου με πράγματα που σε βαραίνουν χωρίς να αποτελούν προσωπικές σου υποχρεώσεις. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων