Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ13
Μαρ
Η ευκαιρια της εσωτερικης γαληνης
Από signingstar

Η απόλυτη σύνοδος του Ήλιου με το Χείρωνα στους Ιχθείς σήμερα Τρίτη 14 Μαρτίου φαίνεται να επαναφέρει στο προσκήνιο μία προσωπική ανεπάρκεια μπροστά σε ένα σύνολο που είναι πολύ πιο μεγάλο και απαιτητικό από όσο ανέμενες, με αποτέλεσμα να νιώθεις αβοήθητος/η ή πολύ μικρός/η για να αναμετρηθείς με το θηρίο που είναι μπροστά σου. 

Η σημερινή ημέρα προσφέρεται βέβαια για μία εσωτερική αναζήτηση, για την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου και να κατανοήσεις τα προσωπικά σου όρια, να χαρτογραφήσεις το περιβάλλον γύρω σου σε σχέση με τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να χωρέσεις σε συστήματα που είναι ικανά να σε καταπιούν. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να νιώσεις εντελώς άβολα δίπλα σε άτομα που επιμένουν χτυπούν την πληγή σου, που ζούνε μέσα από τη συντήρηση ενός κλίματος μιζέριας και απογοήτευσης, που επιλέγουν να βρίσκουν δικαιολογίες παρά να στηρίζονται στα υπάρχοντα δεδομένα και να διαμορφώνουν τη ζωή τους αφήνοντας το πεντακάθαρο προσωπικό τους στίγμα. 

Η σημερινή ημέρα μοιάζει με αναμέτρηση με τη θνητή σου πλευρά, γι αυτό μην προσπαθήσεις να φορέσεις την μπέρτα του υπέρ-ήρωα που γνωρίζεις πως δε σου ταιριάζει. Λειτούργησε με τρόπο που δείχνει πως αντιλαμβάνεσαι τις δυνατότητες σου και προσπάθησε να μη βγεις έξω από τα πλαίσια που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής. Η πρόκληση της ημέρας δεν έγκειται στο να υπερβείς τα όρια που κάποιοι επιμένουν να σου θέτουν, με στόχο να κατακτήσεις το τρόπαιο το οποίο βέβαια δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα σε ικανοποιήσει. Η πρόκληση είναι να συγχωρέσεις την αλαζονεία και τη μνησικακία της ανθρώπινης φύσης και να αγαπήσεις τον εαυτό σου, με στόχο να τον κάνεις να συνειδητοποιήσει πως το σήμερα είναι το παν και πως το παρελθόν και το μέλλον είναι δύο μαύρα κουτιά που έχεις κλείσει και δεν έχεις ακόμα ανοίξει αντίστοιχα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων