Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Δίας στο Ζυγό 9/9/2016-10/10/2017

Η επιρροή του Δία στο Ζυγό σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, είναι εδώ: http://signingstars.gr/index.php?param=art&id=6851

Οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων

Το αφιέρωμα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων είναι εδώ 

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ14
Μαρ
Επαναπροσδιορισμος
Από signingstar

Η Τετάρτη 15 Μαρτίου είναι μία ημέρα που προσφέρει την ευκαιρία να επαναπροσδιοριστούν ισορροπίες που έχουν χαθεί τις προηγούμενες ημέρες. να ρυθμιστούν θέματα που φαίνεται να έδειξαν ένα άρρωστο πρόσωπο, που μοιάζει να έχασαν την περπατησιά τους. 

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό μπορεί να εκκινεί την ημέρα με εκπλήξεις ή με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, αλλά στην πορεία της ημέρας οι τόνοι μπορούν να πέσουν και κάποιες χειραψίες που θα λάβουν χώρα να βοηθήσουν να λυθούν θέματα που δημιουργούσαν αγκυλώσεις και εμπόδια. Η ευκαιρία που έχεις ώστε να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, έγκειται στο γεγονός πως μπορείς να κοιτάξεις την εικόνα σου, να φροντίσεις τον εαυτό σου, να βρεις το χρόνο ώστε να παρέχεις στον οργανισμό σου τις απαραίτητες ανάσες που αναζητά. Ίσως πάλι να θελήσεις να κλέψεις λίγο χρόνο για να τον περάσεις με το έτερο ήμισυ, για να αναθερμάνεις τη σχέση σας. 

Η σημερινή ημέρα όμως μπορεί να λειτουργήσει και σαν την ευκαιρία να κάνεις μία ανασκόπηση ενός θέματος συνεργασίας που καλείται να τεθεί σε διαφορετική βάση, που θα πρέπει να εναρμονιστεί με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στο προσκήνιο. Σε μία τέτοια περίπτωση, προσπάθησε να ανιχνεύσεις τις επιθυμίες της άλλης πλευράς, αφού αυτές μπορεί να έχουν αλλάξει, καθώς πρέπει να επαναπροσδιοριστεί το όλο θέμα πάνω στην αρχική του βάση. Μη βιαστείς να προτείνεις νέες δράσεις και να σκεφτείς να αποταθείς σε πρόσωπα που δε γνωρίζεις, αλλά φρόντισε να προσεγγίσεις εκ νέου ανθρώπους και καταστάσεις που έχεις επαφή, αφού πρέπει να ανιχνεύσεις τα νέα δεδομένα και τις καινούργιες ισορροπίες που δημιουργούνται. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων