Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ15
Μαρ
Μια μαλλον ακαρπη συγκρουση
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από το Σκορπιό με τον Άρη από τον Ταύρο την Πέμπτη 16 Μαρτίου φαίνεται να δημιουργεί νεύρα και εσωτερική ένταση στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, ειδικά αν τίθενται υπό αμφισβήτηση τα κυριαρχικά του δικαιώματα.  

Η επιμονή σε απόψεις, θέσεις και προτάσεις είναι ένα θέμα που μπορεί να λειτουργήσει σαν την αφορμή για σύγκριση ανάμεσα σε πρόσωπα που θεωρούν πως κατέχουν την πλήρη πραγματικότητα. Η απουσία ευελιξίας και η αδυναμία να υπάρξουν άτομα που μπορούν να κοιτάξουν και από την άλλη πλευρά του νομίσματος, μπορεί να οδηγήσει κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις στα άκρα της σύγκρουσης, με αποτέλεσμα να προκύψουν τραυματικές στιγμές. Από την άλλη βέβαια πλευρά, αν ανήκεις σε εκείνους που θεωρούν πως γνωρίζουν την αλήθεια και μπορείς να την υποστηρίξεις, τότε φρόντισε να επιμείνεις και να προχωρήσεις και σε πράξεις που αποδεικνύουν τη θέση σου. 

Ένα άλλο σοβαρό θέμα της ημέρας, είναι η υπομονή που χρειάζεται να κατέχει κάποιος/α για να μπορέσει να αντέξει τις αιτιάσεις που δεν μπορούν να απαντηθούν ή εκφραστούν, αφού δεν έχει ακόμα φτάσει η κατάλληλη χρονική στιγμή. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα ήταν προτιμότερο να αρνηθείς να εμπλακείς σε μία διαμάχη εντυπώσεων και να προσπαθήσεις να κερδίσεις χρόνο, αγνοώντας κάποια ερωτήματα που τίθενται ή κριτικές που γίνονται και θα μπορούσαν να αποτελέσουν σημαντικές αφορμές για μάχες μέτωπο με μέτωπο. Προσπάθησε να κατευνάσεις τα νεύρα σου, ίσως μέσα από την απόπειρα να χαμηλώσεις την ένταση που κουβαλούν άλλοι, γιατί με αυτό τον τρόπο θα κατανοήσεις πολύ καλύτερα το χαρακτήρα κάποιων ανθρώπων που δεν είναι ικανοί να μοιραστούν ή να αποδεχτούν την απαίτηση να προχωρήσουν σε προσωπικές μεταμορφωτικές πράξεις. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων