Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ16
Μαρ
Τιμωρια η θεραπεια;
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στο Σκορπιό και το τέλειο τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο από τους Ιχθείς και τον Κρόνο από τον Τοξότη την Παρασκευή 17 Μαρτίου φαίνεται να δημιουργούν γόνιμο κλίμα για την ενασχόληση με την πληγή που είναι ορατή ή που είναι σε θέση να ενοχλεί πλέον περισσότερο από όσο αντέχεις. 

Θα χρειαστεί να τα βάλεις με τον εαυτό σου και να αυτομαστιγωθείς, να ρίξεις το βάρος της ευθύνης σε εσένα ακόμα και αν γνωρίζεις πως θα μπορούσες να ξεγλιστρήσεις από το όλο θέμα, μετατρέποντας ένα άλλο άτομο σε σάκο του μποξ. Βαθιά μέσα σου ξέρεις πλέον πως η πληγή και η θεραπεία είναι δύο στοιχεία που μπορείς να ελέγξεις, αρκεί να αποδεχτείς πως υφίστανται και να πάψεις να κλείνεις τα μάτια μπροστά τους. Είναι άκρως θεραπευτικό το να αποδέχεσαι πως έχεις κάνεις σφάλμα, πως έχεις συμμετάσχει στην πρόκληση μίας βλάβης, αφού μόνο με αυτό τον τρόπο θα αποδεχτείς και την εφαρμογή της θεραπείας, η οποία μπορεί μάλιστα να ξεκινά πάλι από εσένα τον/ην ίδιο/α. 

Στον οικονομικό τομέα, μπορεί να βρεθείς μπροστά σε συνειδητοποιήσεις ολκής, αφού αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχει άνιση διαχείριση καταστάσεων, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προστριβές. Η επιλογή στρατοπέδου μπορεί να μοιάζει με μία εύκολη λύση σε αυτή τη χρονική στιγμή, αφού μπορείς να επιλέξεις το περιβάλλον που θεωρείς πως έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επικράτησης και να ανήκεις στην ομάδα των κερδισμένων. Την ίδια όμως στιγμή, μπορεί να κατανοήσεις πως έχεις βρεθεί κάποτε στο παρελθόν στην ίδια κατάσταση με τα άτομα που φαίνεται σήμερα να βγαίνουν ηττημένα από τη μάχη, με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν μνήμες και μία έντονη διάθεση στήριξης της αδύναμης πλευράς. Φρόντισε λοιπόν η απόφαση που θα λάβεις να μη στηρίζεται μόνο στην εύκολη λύση, αλλά στη λύση που θα γαληνέψει και τον εσωτερικό σου κόσμο.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων