Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Δίας στο Ζυγό 9/9/2016-10/10/2017

Η επιρροή του Δία στο Ζυγό σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, είναι εδώ: http://signingstars.gr/index.php?param=art&id=6851

Οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων

Το αφιέρωμα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων είναι εδώ 

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ17
Μαρ
Μια τρελα της στιγμης
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη το Σάββατο 18 Μαρτίου θα τονώσει το πύρινο στοιχείο των ημερών, μέσα από την ευνοϊκή όψη με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό, μετατρέποντας τις ευθύνες και υποχρεώσεις σε δευτερεύουσας σημασίας υποθέσεις για ανθρώπους που διψούν για δράση και μάθηση. 

Η ευκαιρία για μία απόδραση δεν πρέπει να πάει χαμένη, αφού μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα που έχεις καιρό να δεις ή με ευχάριστες αθλητικές δραστηριότητες που μοιάζει σαν να θέλεις να επαναφέρεις στη ζωή σου. Ίσως πάλι να έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις με πολύ μεγαλύτερη εξωστρέφεια σε σχέση με τον τελευταίο καιρό και αυτό να σημαίνει πως προχωράς σε κάποιες ανακοινώσεις που είναι σε θέση να αλλάξουν ισορροπίες σε δεδομένα που γνώριζαν άτομα που έχετε άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις. 

Η σημερινή ημέρα κουβαλά την ευκαιρία να αλλάξεις κάποια δεδομένα, κάτι που έχεις ανάγκη αφού πρέπει να βρεις καθαρό αέρα για να πάρεις βαθιές ανάσες. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως μπορείς εύκολα να φτάσεις στο άλλο άκρο, σε εκείνο της απόλυτης ελευθερίας και καταστρατήγησης κάποιων κανόνων και υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει, κάτι που καλό θα ήταν να κρατήσεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου. Κάνε κάτι που σπάει τα καθημερινά δεδομένα, αλλά ταυτόχρονα πρόσεχε μήπως δίνεις λανθασμένες εντυπώσεις σε άτομα που έχετε μία επαγγελματική σχέση εξάρτησης, αφού κάποια πράγματα καταγράφονται. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων