Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ17
Μαρ
Μια τρελα της στιγμης
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη το Σάββατο 18 Μαρτίου θα τονώσει το πύρινο στοιχείο των ημερών, μέσα από την ευνοϊκή όψη με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό, μετατρέποντας τις ευθύνες και υποχρεώσεις σε δευτερεύουσας σημασίας υποθέσεις για ανθρώπους που διψούν για δράση και μάθηση. 

Η ευκαιρία για μία απόδραση δεν πρέπει να πάει χαμένη, αφού μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα που έχεις καιρό να δεις ή με ευχάριστες αθλητικές δραστηριότητες που μοιάζει σαν να θέλεις να επαναφέρεις στη ζωή σου. Ίσως πάλι να έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις με πολύ μεγαλύτερη εξωστρέφεια σε σχέση με τον τελευταίο καιρό και αυτό να σημαίνει πως προχωράς σε κάποιες ανακοινώσεις που είναι σε θέση να αλλάξουν ισορροπίες σε δεδομένα που γνώριζαν άτομα που έχετε άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις. 

Η σημερινή ημέρα κουβαλά την ευκαιρία να αλλάξεις κάποια δεδομένα, κάτι που έχεις ανάγκη αφού πρέπει να βρεις καθαρό αέρα για να πάρεις βαθιές ανάσες. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πως μπορείς εύκολα να φτάσεις στο άλλο άκρο, σε εκείνο της απόλυτης ελευθερίας και καταστρατήγησης κάποιων κανόνων και υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει, κάτι που καλό θα ήταν να κρατήσεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου. Κάνε κάτι που σπάει τα καθημερινά δεδομένα, αλλά ταυτόχρονα πρόσεχε μήπως δίνεις λανθασμένες εντυπώσεις σε άτομα που έχετε μία επαγγελματική σχέση εξάρτησης, αφού κάποια πράγματα καταγράφονται. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων