Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ06
Απρ
Καθαριοτητα και ταυτοχρονα καθαρση
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με το Βόρειο Δεσμό στην Παρθένο την Παρασκευή 7 Απριλίου φαίνεται να προσφέρει την ευκαιρία για μία ουσιαστική εκκαθάριση σε ένα περιβάλλον που έχει αρχίσει να αρρωσταίνει λόγο της ανεπάρκειας του οξυγόνου που είναι διαθέσιμο. 

Αν ανήκεις στο μεταβλητό σταυρό των ζωδίων/ωροσκόπων (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) τότε την Παρασκευή θα αισθανθείς την ανάγκη να διώξεις από πάνω σου σκέψεις, λέξεις και πράξεις που σέρνεις μαζί σου και σε βαραίνουν στη διαδρομή που ακολουθείς. Η ανάγκη να εξηγήσεις στον εαυτό σου κάποια από τα παραπάνω δηλώνει πως δεν είσαι ακόμα βέβαιος/η σχετικά με την απόλυτη έννοια τους, πως μπορεί να έχεις φορτώσει στο σακίδιο της ζωής σου στοιχεία που κουβαλούν ασάφεια καθαρά για λόγους συνήθειας. 

Η απαίτηση λοιπόν να καθαρίσεις το σπίτι σου, το γραφείο ή ακόμα και το αυτοκίνητο σου μπορεί να είναι μία καλή αφορμή να ασχοληθείς και με την κάθαρση του εαυτού σου, τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό και ψυχικό επίπεδο. Τόλμησε να κάνεις μία ανασκόπηση μίας περιόδου αρκετών μηνών που έχουν προηγηθεί, προσπαθώντας να πετάξεις κάποια πράγματα που έχεις δέσει πάνω σου χωρίς να γνωρίζεις το λόγο. Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Κρόνου στον Τοξότη τη χθεσινή ημέρα θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις το τοπίο και να αναζητήσεις τρόπους να σκάψεις σε εδάφη τα οποία μετέτρεψες σε μπετόν με αποτέλεσμα να μην μπορούν να θεωρούνται ασφαλή και ευχάριστα στο περπάτημα. Το θέμα σου είναι να ευχαριστηθείς τη διαδρομή που ακολουθείς και όχι να συνεχίζεις να προχωράς σε ένα μονοπάτι που γίνεται επικίνδυνο για τις κλειδώσεις και αρθρώσεις σου.

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
07 Απρ 2017 | 14:30
...παρεμπιπτόντως, Άρης στον Ταύρο σε όψη με Κρόνο και Δεσμούς, έφεραν την ανθρωπότητα αντιμέτωπη με το κτήνακι Χίτλερ που επέβαλε μέχρι το κόκκαλο τη δική του θεώρηση περί "ομορφιάς" δια της "σαπωνοποίησης" (Ταύρος) , ενώ Άρης στον Σκορπιό στην αντισκιά των Δεσμών σε όψη με Κρόνο, με το άλλο μπουμπουκάκι, Στάλιν, που εξανάγκασε έναν ολόκληρο πληθυσμό στον κανιβαλισμό ως την πιο αποτρόπαια διαφυγή ενάντια στη λιμοκτόνια (Σκορπιός)...θλιβερή τουλάχιστον η στάση των ατόμων που δεν συνειδητοποιούν την κατάστασή τους, που, στις μέρες μας σ' αυτήν την υπο σχηματισμό ευτυχώς ατελή όψη (που όμως θα δούμε μια πτυχή της με το "δημοψήφισμα" του "σουλτάνου"), φουσκώνουν από υπερηφάνια για τα "ανίκητα" ένστικτά τους αντί να συνειδητοποιούν την ωμή αλήθεια, πως με το κατάλληλο "δωράκι" είναι εξαγοράσιμα...μέχρι το κόκκαλο. https://www.youtube.com/watch?v=awfyaAAICqg
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
07 Απρ 2017 | 14:29
λοιπόν Γιατρέ μου...για άλλη μια φορά ούτε η Σελήνη, ούτε ο Άρης στον Ταύρο κατάφεραν να εξανθρωπιστούν. με Σελήνη στον Καρκίνο σε όψη με Άρη στον Ταύρο και Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το μουλωχτό, θρασύδειλο χτύπημα με τοξικά αέρια... με Σελήνη στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα σε όψη με Κρόνο ανάδρομο πλέον και αφού η Σελήνη είχε φορτώσει "ένστικτα" από το τετράγωνο με Άρη ισοπεδώθηκε το σύμπαν...ένστικτα, τοξικότητα, κανιβαλισμός, μνημόνια εξαθλίωσης, όλα για το χρήμα, μέχρι να ισοπεδωθεί και το τελευταίο ανθρώπινο ιδεώδες.
Θεσεις πλανητων