Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ11
Απρ
Κρυφτο
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από το Σκορπιό με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο ειδικά τις πρώτες ώρες της Τετάρτης 12 Απριλίου φαίνεται να βαραίνει το κλίμα στη ζωή των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) και να προκαλεί μία έντονη ανάγκη για εσωτερική κουβέντα με τον εαυτό σου.

Η ανάγκη για εξεύρεση στιγμών ηρεμίας και παύσης, για να κλείσεις ανοικτά ζητήματα που προκαλούν θόρυβο και εκνευρισμό, για να κατεβάσεις ρολά και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να απολαύσει την απόλυτη σιωπή είναι κάτι παραπάνω από εμφανής σήμερα. Γι αυτό το λόγο μπορεί να γίνεις κάπως απόλυτος/η στους τρόπους σου, να λειτουργήσεις άκρως ατομικά και εγωιστικά, να γίνεις εριστικός/η με ανθρώπους που θέτουν σε αμφιβολία την ησυχία σου. Την ίδια όμως στιγμή μπορεί να ανακαλύψεις πως βαθαίνει το ένστικτο σου, πως λαμβάνεις σήματα που κάτω από άλλες περιστάσεις θα περνούσαν απαρατήρητα, πως είσαι σε θέση να δώσεις λύση σε θέματα που σε έχουν ταλαιπωρήσει επειδή επιμένεις να τα βλέπεις κάτω από το πρίσμα της λογικής. 

Η Τετάρτη θα μπορούσε λοιπόν να αποτελέσει μία εξαιρετική ημέρα για να κάνεις μία βουτιά σε ερωτήματα που δεν έχεις καταφέρει να τα ξεδιαλύνεις, βρίσκοντας το χρόνο ώστε να ασχοληθείς μαζί τους μακριά από περιβάλλοντα που προκαλούν μεγαλύτερη σύγχυση στο μυαλό σου. Μπορείς ακόμα και να λειτουργήσεις παρασκηνιακά ή σαν ντέντεκτιβ, αφού θα ανακαλύψεις τρόπους να ξετρυπώσεις πληροφορίες που ξεφεύγουν από άτομα που λειτουργούν με άγνοια κινδύνου. Εκμεταλλεύσου την περίσταση και δώσε απάντηση σε θέματα που σε ταλαιπωρούν, έχοντας όμως και την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από μία καθημερινότητα που σε φθείρει τον τελευταίο καιρό. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
11 Απρ 2017 | 19:12
Καλή Ανάσταση : )
Θεσεις πλανητων