Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ12
Απρ
Παιχνιδια χειραγωγησης
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από το Σκορπιό με τον Άρη από τον Ταύρο την Πέμπτη 13 Απριλίου μπορεί να βαραίνει τα πόδια, τα χέρια και το κεφάλι των εκπροσώπων του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να κάνει ιδιαίτερη εμφανή την κούραση, να τονίσει την ανάγκη να υπάρξει μία περίοδος αναγέννησης, να εστιάσει την προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη σωστή διατροφή και την αποφυγή της εσωστρέφειας ως μία μέθοδο για να διώξεις από πάνω σου περιττό βάρος αλλά και συναισθηματικές αγκυλώσεις. Ο εγωισμός όμως φαίνεται να μεγαλώνει και να μετατρέπεται σε μία διάθεση να κυριαρχήσεις πάνω στις επιθυμίες και διαθέσεις άλλων, αφού ίσως να επιδιώκεις να κάνεις μία επίδειξη δύναμης και ικανότητας διαχείρισης ομάδων που αναζητούν τον ηγέτη τους. 

Στον ερωτικό τομέα, αν υπάρχει κάτι που κρύβεται, τότε μπορεί να κάνει την εμφάνιση του και να λειτουργήσει σαν τον καταλύτη σε μία περίοδο έντονου πάθους, σε μία ημέρα που θα αναζητήσεις ευχαρίστηση μέσα από το σεξουαλικό τομέα ή μέσα από τον ερωτισμό που μπορεί να εκφράζεις και να βλέπεις πως αποτελεί πανίσχυρο όπλο στα χέρια σου. Η σημερινή ημέρα ζητά αποδείξεις αγάπης και αφοσίωσης, γι αυτό αν υπάρξουν παιχνίδια εξουσίας και ερωτικής χειραγώγησης, τότε προσπάθησε να οδηγήσεις το παιχνίδι μέχρι τέλους και να μην υποκύψεις σε μία εύκολη κατάκτηση ή οπισθοχώρηση. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων