Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ13
Απρ
Η ζωη σε παραλληλο συμπαν
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη την Παρασκευή 14 Απριλίου και το τετράγωνο με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Παρθένο/Ιχθείς φαίνεται να τονίζει την ανάγκη να υπάρξει μία ανατροπή στην καθημερινότητα, να γεννηθούν ευκαιρίες ώστε να σπάσει η ρουτίνα και η αλυσίδα των καθορισμένων δράσεων και λειτουργιών, ειδικά αν ανήκεις στο μεταβλητό σταυρό των ζωδίων/ωροσκόπων (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς). 

Η ευκαιρία για ένα ταξίδι δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, ακόμα και αν οδηγεί σε μία επίσκεψη σε ένα περιβάλλον που γνωρίζεις πως δεν είναι και το ιδανικό σου. Η επαφή με ανθρώπους με τους οποίους σας χωρίζει ένα μεγάλο χάσμα σκέψης και αντίληψης, μπορεί να μοιάζει με βουνό αυτή τη στιγμή, αφού θεωρείς πως υπάρχουν ελάχιστα που μπορείτε να συζητήσετε και να μοιραστείτε. Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να αναζητάς τέτοιου είδους συντροφιές αυτή τη χρονική περίοδο, ώστε να πάψεις να σκέφτεσαι ζητήματα που δεν μπορείς να επιλύσεις, αντικρίζοντας κατάματα τα προβλήματα άλλων που μπορούν να σου φανούν βουνό μπροστά στα δικά σου. 

Η Παρασκευή προσφέρεται για κοινωνικότητα και επαφή με αρκετό κόσμο, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να αφήσεις στην άκρη προβληματισμούς οικονομικού περιεχομένου. Προσπάθησε να περάσεις καλά μέσα από τη συναναστροφή σου με πρόσωπα που βλέπουν το παρόν πολύ πιο αισιόδοξα από εσένα, ακόμα και αν αντιλαμβάνεσαι πως η βάση της αισιοδοξίας τους είναι ένα σαθρό υπόβαθρό που μπορεί ανά πάσα στιγμή να διαλυθεί. Κάποιες φορές, οι ψευδαισθήσεις είναι πολύτιμες, αφού σε μεταφέρουν σε μία πραγματικότητα που έχεις ανάγκη, αρκεί να γνωρίζεις πως βρίσκεσαι στον αέρα ή κάτω από το νερό και θα πρέπει κάποια στιγμή να πατήσεις στο έδαφος ή να βγεις για να πάρεις οξυγόνο. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων