Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Δίας στο Ζυγό 9/9/2016-10/10/2017

Η επιρροή του Δία στο Ζυγό σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, είναι εδώ: http://signingstars.gr/index.php?param=art&id=6851

Οι Δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων

Το αφιέρωμα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων είναι εδώ 

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ14
Απρ
Η πραγματικη αγαπη
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στους Ιχθείς το Σάββατο 15 Απριλίου φαίνεται να αποτελούν τα σινιάλα για μία ημέρα που θα ζητήσεις ηρεμία, ευχαρίστηση και θαλπωρή, που θα επιδιώξεις να εμπλακείς σε θέματα που αφορούν στιγμές που εμπεριέχουν ευδαιμονία και ευφορία. 

Αν ανήκεις στο μεταβλητό σταυρό των ζωδίων/ωροσκόπων (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) τότε είναι πιθανό να επιδιώκεις να ζήσεις σε μία κατάσταση που δεν έχει σχέση με την αλήθεια, που απέχει από την πραγματικότητα, αφού αναζητάς διέξοδο διαφυγής. Μπορεί να νιώσεις πως περπατάς στα σύννεφα, πως απέχεις από τη γήινη πραγματικότητα, πως έχεις την ευκαιρία και τις διεξόδους να ονειρευτείς χωρίς να φοβάσαι μήπως σε ξυπνήσουν απότομα. Ίσως πάλι να συμμετέχεις σε τέτοιου είδους συζητήσεις και συναντήσεις, να αναρωτιέσαι αν ζεις την πραγματική διάσταση των καταστάσεων ή μήπως βιώνεις κάτι που ανατρέπει όλα τα προηγούμενα. 

Την ίδια όμως στιγμή, η σύνοδος της Αφροδίτης με το Χείρωνα και το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη εντείνονται και φαίνεται να λειτουργούν σαν το καρφί στην πληγή που ζητά να βγει ή να γίνει κάτι ώστε να πάψει να προκαλεί πόνο. Είναι η ώρα που θα πρέπει να ξεδιαλύνεις το τοπίο στον ερωτικό τομέα, που θα μιλήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια για τα αισθήματα σου ή θα δεχτείς τα λεγόμενα της άλλης πλευράς. Είναι η ώρα που θα μετρήσεις τα έσοδα σου και θα αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα με ανοικτά μάτια και χωρίς παρωπίδες. Είναι η στιγμή που θα παραδεχτείς πως θα κοιτάξεις τις προσωπικές σου ανάγκες χωρίς να υποβιβάζεις τον εαυτό σου, την ίδια στιγμή που θα σταθείς δίπλα σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη χωρίς όμως να προσπαθούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον προς το μέρος τους για λόγους εντυπώσεων. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων