Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ18
Απρ
Χωρις πολλες δυναμεις
Από signingstar

Το πρώτο μισό της Τετάρτης 19 Απριλίου φαίνεται να κυλά με ταχύτητα και εναλλαγές στον τρόπο σκέψης και δράσης ειδικά για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) αφού το τετράγωνο της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Κριό δημιουργούν εντάσεις και ανατροπές, τονίζουν τη διαφορά ανάμεσα σε ανθρώπους που κουβαλούν έντονες φιλοδοξίες. 

Η σύγκρουση ανάμεσα στο παλιό και το νέο, στο παρελθόν και το μέλλον, στην επιθετική και την αμυντική στάση ζωής είναι στοιχεία που δείχνουν πως υπάρχει μία έντονη οσμή αλλαγής στην ατμόσφαιρα, χωρίς όμως αυτό να είναι αποδεκτό από όλους. Μία μάχη τη σημερινή ημέρα δεν είναι απαραίτητο να φέρει και οριστικό αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα θα πληγώσει σωματικά και ψυχικά αφού θα φανεί πως υπάρχουν προθέσεις αλλαγής ταχύτητας από κάποιους ανθρώπους που δεν αντέχουν να παραμένουν δέσμιοι ενός οχήματος που έχει επιβάλει τη συγκεκριμένη πορεία. Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχουν και αυτοί που λειτουργούν προστατευτικά και προσπαθούν να συγκρατήσουν ανώριμες ορμές και επικίνδυνες επεκτατικές διαθέσεις, αφού γνωρίζουν πως η διαχείριση του χρόνου είναι το σημαντικό εργαλείο στην προσπάθεια ατομικής και ομαδικής προόδου. 

Το δεύτερο μισό της ημέρας φαίνεται να κυλά πιο αργά, αφού η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο και του Ήλιου στον Ταύρο δηλώνουν πως κάθε διεκδίκηση για ένα καλύτερο αύριο θα πρέπει να ξεκινά από την κατανόηση του σήμερα και τη διαχείριση αυτού με τρόπο που δείχνει πως συνδέεσαι και απολαμβάνεις την κάθε στιγμή του. Μπορεί να θεωρηθείς εγωιστής και στενόμυαλος αν επιμένεις να μιλάς για το τώρα, αλλά την ίδια στιγμή με αυτό τον τρόπο καλύπτεις τις σωματικές και πνευματικές σου ανάγκες για υπομονή και επαφή με όλες τις αισθήσεις σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων