Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ19
Απρ
Η συνειδητοποιηση του βαρους της αποστολης
Από signingstar

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Πέμπτη 20 Απριλίου φαίνεται να συμπίπτει με μία ημέρα προσπάθειας συνεννόησης και χωνέματος κάποιων νέων δεδομένων που έχουν δημιουργήσει μία νέα κατάσταση σε υπάρχουσες διαπροσωπικές σχέσεις. 

Οι ρόλοι μέσα σε μία ομάδα φαίνεται να έχουν αλλάξει και να πρέπει να αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι πως θα πρέπει να γραφούν εκ νέου κομμάτια ενός χάρτη που ορίζει τις σχέσεις ανάμεσα στα μέλη αυτής. Η σύγκριση ανάμεσα σε πρόσωπα και αρμοδιότητες φαίνεται να δημιουργεί εκρήξεις, οι οποίες οφείλονται στην αδυναμία ευελιξίας απέναντι στα νέα δεδομένα, λόγω έντονων προσωπικών εγωισμών που δεν είναι σε θέση να φέρουν την ανιδιοτέλεια στην επιφάνεια. Η συνεργασία είναι πλέον στον αέρα, αφού υπάρχουν ατομικές στρατηγικές που εναντιώνονται στο κοινό καλό, με αποτέλεσμα να γεννιούνται δεύτερες σκέψεις σχετικά με τη συμμετοχή μέσα στα υπάρχοντα συστήματα. 

Από την άλλη πλευρά, η αποστασιοποίηση από τα γεγονότα μοιάζει με μία βαθιά φιλοσοφημένη πράξη, αφού προσφέρει  το χρόνο για να γίνουν κατανοητές κάποιες αλλαγές που φαίνεται να έχουν επιβληθεί αρκετά γρήγορα και χωρίς να έχουν προετοιμαστεί οι καταστάσεις για τις αποδεχτούν. Η σημερινή ημέρα απαιτεί αρκετή ησυχία και παρατηρητικότητα για να καταφέρεις να σκιαγραφήσεις τα νέα δεδομένα και να παρατηρήσεις κινήσεις ανθρώπων που λειτουργούν με τρόπο που παρουσιάζει διαφορές ανάμεσα σε αυτό που φαίνεται και αυτό που πραγματικά επιδιώκουν. Διαφορετικά, αν πιέζεσαι να παραμείνεις μέσα σε ένα περιβάλλον  που σε στενεύει, τότε προχώρα σε μία ουσιαστική πράξη απόδρασης χωρίς να τρομάζεις με το αβέβαιο που δημιουργείς στο μέλλον σου.

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Mavla
25 Απρ 2017 | 19:26
https://www.youtube.com/watch?v=Njpw2PVb1c0 Αφιερωμένο... "Μια Κάποια"
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
19 Απρ 2017 | 18:09
Έκαστος εφ' ω ετάχθη. Χριστός Ανέστη : )
Θεσεις πλανητων