Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ20
Απρ
Ενα ουφ που ακουγεται πολυ μακρια
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο και η είσοδος του Άρη στους Διδύμους την Παρασκευή 21 Απριλίου φαίνεται να τονίζει την ανάγκη γα ένα ταξίδι για τους εκπροσώπους του αέρινου στοιχείου (Δίδυμοι. Ζυγός, Υδροχόος), ειδικά αν πρόκειται για εκδρομή που βοηθά να ληφθούν αποστάσεις από φλέγοντα και δυσεπίλυτα θέματα. 

Το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Παρθένο/Ιχθείς είναι μία ισχυρή ένδειξη πως απαιτείται να βρεθεί μία νέα οπτική γωνία σε καταστάσεις που βαλτώνουν, που κινούνται μεταξύ δύο πόλων χωρίς να είναι εφικτή η λήψη της τελικής απόφασης. Μία κουβέντα που σοκάρει τους γύρω σου μπορεί να αποτελεί το κλειδί για να ανοίξεις μία πόρτα που τόσο καιρό παραμένει κλειδωμένη γιατί δεν είναι βέβαιο πως εσύ ή η άλλη πλευρά θέλει να δει αυτό που κρύβεται πίσω από αυτή. Μία συζήτηση που ανάβει τη φλόγα της περιέργειας μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία για να ξεδιπλωθούν μία σειρά από σκέψεις και απόψεις που θα κινήσουν την περιέργεια ανθρώπων που είναι σε θέση να αποτελέσουν καταλύτες στο δίλημμα που αντιμετωπίζεις. 

Η Παρασκευή είναι μία ημέρα έντονης κινητικότητας, που μπορεί να αναταράξει τα νερά, να αλλάξει τις ισορροπίες, να κινήσει την περιέργεια και να προτείνει δράσεις που αλλάζουν την ατζέντα μίας καθημερινότητας που έχει πάψει να έχει ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό. Το γεγονός πως ο Ερμής παραμένει ανάδρομος είναι ένα εμπόδιο στη λήψη οριστικών αποφάσεων, αλλά η παρουσία του πλέον στον Κριό βοηθά στο να υπάρξει κινητικότητα και να σχεδιαστούν μονοπάτια και δράσεις που ξεδιπλώνουν την ικανότητα κάποιων ανθρώπων να κινούν ολόκληρες ομάδες ανθρώπων και καταστάσεων που μοιάζουν κολλημένες στο παρόν.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων