Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ10
Μαι
Η τελευταια πινελια πριν την ολοκληρωμενη φραση
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στο Σκορπιό για το μεγαλύτερο μέρος της Πέμπτης 11 Μαΐου, μέχρι να περάσει στον Τοξότη αργά το απόγευμα, φαίνεται να ενισχύει το κλίμα μυστικοπάθειας που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, την ίδια στιγμή που αρκετές αποκαλύψεις έρχονται στο φως και ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα. 

Η παρατεταμένη σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Κριό έχει πυροδοτήσει εξελίξεις που έχουν σχηματοποιηθεί και σχεδιαστεί στο μυαλό, έχουν επικοινωνηθεί με κόσμο που χρειάζεται να γνωρίζει, αλλά δεν έχουν δοκιμάσει τη δυναμική τους σε ένα περιβάλλον που θα αναταραχτεί από τις εξελίξεις. Χρειάζεται λοιπόν μεγάλη προσοχή ως προς τον τρόπο που θα παρουσιαστούν τα νέα, απαιτείται ικανότητα διαχείρισης της νέας ισορροπίας που έχει δημιουργηθεί και των δονήσεων που θα παραχθούν. Αυτό που καλείσαι να κάνεις το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας είναι να καταφέρεις να δεις μέσα στο σκοτάδι, να μπορέσεις να αναγνωρίσεις το αληθινό πρόσωπο από τη μάσκα και να χρησιμοποιήσεις το ένστικτο σου με τον ενδεδειγμένο τρόπο. 

Αν για να λάβει χώρα το παραπάνω απαιτείται να παίξεις και με τις διαθέσεις και προθέσεις των ενδιαφερομένων, τότε φρόντισε να το πράξεις, χωρίς να ξεχνάς πως λειτουργείς μυστικά και  εμπιστευτικά μόνο για να ξεσκεπάσεις την αλήθεια. Μην προσπαθήσεις να κοροϊδέψεις τους γύρω σου, μη στήνεις παγίδες χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος και απέφυγε να παίξεις με τις συνειδήσεις άλλων χωρίς να γνωρίζεις τι θέλεις να επιτύχεις. Η χρήση της δύναμης που έχεις στα χέρια σου για λόγους εικόνας και  επίδειξης είναι ύβρις και να ξέρεις πως τιμωρείται. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων