Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ11
Μαι
Ασκησεις θαρρους η τεστ εμπιστοσυνης;
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Άρη από τους Διδύμους την Παρασκευή 12 Μαΐου φαίνεται να κινητοποιεί καταστάσεις στη ζωή των μεταβλητών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) και να φορτώνει με νεύρα συζητήσεις και συνδιαλλαγές. 

Η ταχύτητα στην απόκριση είναι ένα βασικό ζητούμενο που όταν δεν είναι εφικτό να υπάρξει, μπορεί να αποτελεί το βασικό στοιχείο πάνω στο οποίο θα χτιστεί μία έντονη κριτική. Ένα μυαλό που τρέχει μπορεί να έρθει αντιμέτωπο με μία φιλοσοφία που δεν αλλάζει εύκολα κανόνες και νόρμες, με αποτέλεσμα να γεννιούνται συγκρούσεις που μοιάζουν αρκετά έντονες, αλλά την ίδια στιγμή παρουσιάζουν και εξαιρετικό ενδιαφέρον. Στην πραγματικότητα, υπάρχει μία διαμάχη επιβολής και αποδοχής ανάμεσα σε δύο άτομα που θα μπορούσαν να δώσουν τα χέρια αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμα να βάλουν τον προσωπικό τους εγωισμό σε δεύτερη μοίρα. 

Επειδή όμως υπάρχει και ο Ποσειδώνας από  τους Ιχθείς σε όλο το σκηνικό, ο οποίος και σχηματίζει τετράγωνο τόσο με τη Σελήνη όσο και με τον Άρη, καλό θα ήταν να έχεις κατά νου πως υπάρχουν και κάποια στοιχεία που δεν έχεις λάβει υπόψη σου, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά πιθανό να βιάζεσαι να φτάσεις σε αποτέλεσμα. Προσπάθησε να ακούσεις αυτό που λέει η άλλη πλευρά και όχι να πιαστείς από κάτι που είναι αντίθετο με τις απόψεις σου. Φρόντισε να βρεις τον τρόπο να εκτονώσεις την ένταση της ημέρας μέσα από ασκήσεις χαλάρωσης και απόδρασης από ένα περιβάλλον που βράζει. Τέλος, προσπάθησε να ρίξεις δόλωμα και να εξετάσεις κατά πόσο κάποιο άτομο μπορεί να πιαστεί σε ένα αγκίστρι, ώστε να εξετάσεις την εμπιστοσύνη που μπορείς να έχεις απέναντι στο συγκεκριμένο άτομο.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων