Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ15
Μαι
Επιλεγοντας στρατοπεδο
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Κριό την Τρίτη 16 Μαΐου φαίνεται να προκαλεί λεκτικές και σωματικές εντάσεις μεταξύ ανθρώπων του παρορμητικού σταυρού σε ζώδιο/ωροσκόπο (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) που μάχονται ώστε να αναλάβουν τα ηνία σε μία περίσταση. 

Από τη μία πλευρά υπάρχει η ομάδα των ανθρώπων που σχεδιάζει πολύ προσεκτικά τα βήματα που πρέπει να καλυφθούν μέχρι την κατάκτηση του στόχου. Είναι οι άνθρωποι που χαράζουν ένα χάρτη επιτυχίας που βασίζεται σε διακριτές περιοχές και κατακτήσεις, ώστε να έχει προβλεφθεί  κάθε πιθανό σφάλμα ή να αποφευχθούν αδιέξοδα. Κάτι τέτοιο βέβαια προϋποθέτει πως υπάρχει άπλετος χρόνος για να εκδηλωθεί  το πλάνο και πως καλύπτεται από μία τεράστια δεξαμενή αντοχής, υπομονής και επιμονής που βρίσκεται μέσα τους. 

Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχουν αυτοί που βιάζονται και βλέπουν την ταινία σε γρήγορη κίνηση, αυτοί που βλέπουν την κατάκτηση του στόχου χωρίς να έχουν χαράξει τα ενδιάμεσα βήματα. Είναι οι οραματιστές άνθρωποι που αναγνωρίζουν τα σημερινά λάθη, τα κριτικάρουν και στηλιτεύουν με απόλυτη ειλικρίνεια αλλά και σκληρότητα, και θεωρούν πως με αυτό  τον τρόπο έχουν συνεισφέρει στην αλλαγή που χρειάζεται να γίνει. Αυτοί οι άνθρωποι μένουν στη θεωρία και δυσκολεύονται να περάσουν στην πράξη.

Η σύγκρουση ανάμεσα στους δύο αυτούς κόσμους μπορεί να γεννήσει ιδεαλιστές με γνώση του σχεδίου αλλά και ανθρώπους με έντονη κριτική διάθεση χωρίς όμως πλάνο για το μέλλον. Αποφάσισε σε ποια κατηγορία ανήκεις και μην προσπαθείς να γεφυρώσεις αυτές τις δύο καταστάσεις, αφού κάτι τέτοιο μόνο εσωτερικό πόλεμο θα σου φέρει και κανένα αποτέλεσμα. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων