Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ16
Μαι
Συγκρουση προσωπικοτητων
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ερμή από τον Ταύρο την Τετάρτη 17 Μαΐου μπορεί να δημιουργεί φανατισμό και δυναμισμό στην επικοινωνία των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ανάγκη επιβολής της προσωπικής θέλησης, διάθεσης και ικανότητας θα βρει αντίσταση σε απόψεις τρίτων που φαίνεται να λειτουργούν σαν την ηλεκτρική εκκένωση σε συζητήσεις που μπορούν πολύ εύκολα να εκτροχιαστούν. Η αντίσταση που θα συναντήσεις μπροστά σου δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί με κατά μέτωπο επίθεση, αλλά απαιτεί ικανότητα διαχείρισης της επιμονής της άλλης πλευράς. Η διαλλακτικότητα και η ικανότητα ελιγμών στη σκέψη και στην έκφραση είναι σημαντικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να κουβαλάς μαζί σου αν  θέλεις να αποδράσεις από παγίδες που μπορεί να στήσεις και εσύ ο/η ίδιος/α στον εαυτό σου. 

Η επίδειξη δύναμης είναι το άλλο χαρακτηριστικό της ημέρας, η οποία όμως ξεκινά από τη δυναμική  του μυαλού να πείθει και να εμπνέει με αρκετά εύκολο τρόπο. Η αλαζονεία όμως στήνει παγίδες, αφού είναι εύκολο να πέσεις στην παγίδα να θαμπωθείς από τον θαυμασμό που δείχνουν άλλοι προς το πρόσωπο σου, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να περιαυτολογείς και να εκνευρίσεις άτομα που επιμένουν να επιλέγουν τους χαμηλούς τόνους και τη φυσική συστολή. Φρόντισε λοιπόν να προσφέρεις τις ιδέες σου σε ένα ευρύτερο σύνολο που τις έχει ανάγκη αντί να προσπαθήσεις να κλέψεις τις εντυπώσεις για προσωπική προβολή.

3 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
17 Μαι 2017 | 09:21
όλο "ανησυχώ" είσαι τώρα τελευταία :ΡΡΡ Πάντως η υπερφίαλη σιγουριά τους είναι ένα ακόμη "δωμάτιο" του λαβυρίνθου τους. https://www.youtube.com/watch?v=M0FKEDexivA Μινώταυρος vs Κένταυρος , Διπλό δαγκωτό.
Εικόνα ζωδίου
Mavla
16 Μαι 2017 | 23:36
Δεν ανησυχώ, εχουν τον μίτο στο τσέπακι.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
16 Μαι 2017 | 16:22
η αλήθεια είναι πως άτομα που τόσο εμμονικά έσπρωχναν ανυποψίαστους άλλους στο λαβύρινθο της κακεντρέχειας τους κατόρθωσαν το ακατόρθωτο, να αυτοπαγιδευτούν...όμηροι της ίδιας τους της κακεντρέχειας...τραγέλαφος όπως λέμε μινώταυρος.
Θεσεις πλανητων