Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ17
Μαι
Ειλικρινεια που παγωνει
Από signingstar

Η πρώτη επαφή της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον άξονα των Δεσμών της την Πέμπτη 18 Μαΐου φαίνεται να ξυπνά σε Λέοντες/Υδροχόους κατά κύριο λόγο κάποια συναισθήματα που δεν έχουν κάποια λογική εξήγηση, αλλά μπορεί να προετοιμάζουν για μεγάλες ανατροπές στη ζωή τους. 

Η αναζήτηση του λόγου για τον οποίο αισθάνεσαι να λαμβάνεις αποστάσεις από ανθρώπους και καταστάσεις, είναι ένα θέμα που πιθανότατα να σε απασχολήσει, αφού σε κάνει να αναρωτιέσαι αν έχεις αλλάξει ή αν έχουν απομακρυνθεί οι άλλοι από κοντά σου. Η ειλικρίνεια με την οποία θα αντιμετωπίσεις το παραπάνω ερώτημα, αποτελεί μία καλή αφορμή για να σταθείς μπροστά στον καθρέφτη και να δεις το είδωλο σου μέσα από μία νέα οπτική, μέσα από μία ματιά που μέχρι σήμερα δεν τολμούσες να παραδεχτείς ακόμα και αν αναγκαζόσουν να πράξεις κάτι τέτοιο. 

Η έκρηξη σου πάλι απέναντι σε ανθρώπους που επιμένουν να θεωρούν πως μπορούν να σε διαχειριστούν, είναι ένα ζήτημα που δε χρειάζεται να προσπαθήσεις, να εξηγήσεις, αφού είναι προφανές πως οι αντοχές σου έχουν πλέον μειωθεί. Προσπάθησε να λειτουργήσεις όσο πιο αντανακλαστικά γίνεται, αφού είναι καιρός να πετάξεις από γύρω σου αντικείμενα και ανθρώπους που επιμένουν να θυμίζουν ή να μιλάνε για το παρελθόν. Ίσως να γίνεις εριστικός/η και απότομος/η, να λειτουργήσεις σαν πολιορκητικός κριός, αλλά η αλήθεια είναι πως η ανοχή  σου στη βλακεία έχει τελειώσει. Γίνε αληθινός/η, ακόμα και αν φτάσεις στα όρια της αγένειας, αφού είναι ώρα να ξεκαθαρίσεις το τοπίο από γύρω σου.

5 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
19 Μαι 2017 | 18:07
και τώρα πες μου σ ο β α ρ ά, αν ρωτούσα ένα χρόνο πριν έναν μαθηματικό- οικονομολόγο πανεπιστήμονα ποια η πιθανότητα ο Τσιπρας ως πρωθυπουργός της χώρας να επικυρώσει τέταρτο μνημόνιο στις 18.05.17 23:50, *πρόσεξε* την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που ξεκίνησε η Σελήνη του να αλληλεπιδρά με τους Δεσμούς, τι θα μου λεγε; σχεδόν αδύνατο ... αν ρωτούσα όμως τους Δεσμούς ;;; τελικά το αβγό έκανε την κότα ή το αντίστροφο ...αλλά ξέρεις κάτι ποια σημασία έχει η απάντηση όταν αγνοούμε ποιο είναι το αβγό και ποια η κότα; ....γραμμένουυυυυς όμως https://www.youtube.com/watch?v=K2FvETgxBE8
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
19 Μαι 2017 | 18:05
χαίρομαι που ανέφερες το συγκεκριμένο πρόσωπο γιατί είναι το κομμάτι-πιονι που συμπληρώνει το παζλ: λοιπόν έχουμε και λέμε 18.05.17 23:50 περίπου : Δεσμοί στην 28-29 των σταθερών, Σελήνη στην 26 και Ηλιος στην 28 σταθερών. Σελήνη ενάτης στην 27 Ταύρου, Κρόνος ενάτης στην 27 Σκορπιού, Β.Δεσμός ενάτης στην 18 Τοξότη....και εδώ κυρίες και κύριοι με ντρίπλα και διπλή κωλοτούμπα σκοράρει ο παιχτούρας αμοραλιστής Τσίπρας με γενέθλια Σελήνη στην 27 του Σκορπιού (χμχμ) και Β.Δεσμό στην 18 Τοξότη (χμχμ)
Εικόνα ζωδίου
Mavla
19 Μαι 2017 | 12:11
Τι;;;; Αποκλείεται. Κάποιος λάθος έχει γίνει. Μα είχε υποσχεθεί ότι θα τα σκίσει (τα μνημόνια) ή μήπως ότι θα μας σκίσει; Χμμ δεν είμαι πολύ καλή στο συντακτικό. Δεν έχει να κάνει με τους Δεσμούς αλλά ότι είμαστε Δέσμιοι της μ@#%κί@ς. Με το παρντόν δηλαδή....
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
18 Μαι 2017 | 23:41
Λοιπόν φιλενάδα, η ψηφοφορία στην Βουλή ολοκληρώνεται με Σελήνη σε σύνοδο με Νότιο Δεσμό, με Ήλιο σε τετράγωνο με Δεσμούς και ταυτόχρονα σε σύνοδο με Σελήνη στην ενάτη και αντίθεση με Κρόνο και Ουρανό στην ενάτη...το πιάσες τώρα τι σημαίνει timing 1 -9; μνημόνια μέχρι να σβήσει ο Ήλιος. https://www.youtube.com/watch?v=K2FvETgxBE8
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
17 Μαι 2017 | 22:09
Γιατρέ μου άτομα που χωρίς κανένα απολύτως ηθικό φραγμό, με υπερφίαλη σιγουριά "πετούν" ανθρώπους απλά επιβεβαιώνουν το χειρότερο σενάριο, πως οι παρελθούσες πράξεις τους ήταν απόλυτα συνειδητές επιλογές. Δυστυχώς γι αυτούς (και μόνο γι αυτούς) χάνουν μια μοναδική ευκαιρία να βγάλουν στο φως τη μαυρίλα τους έτσι ώστε ίσως... ίσως μετά απο πολύ πολύ κόπο ...ίσως τα πραγματικά μοναδικά χαρίσματά τους να λάμψουν και να επιτέλεσουν το έργο τους, να χαρίσουν φώτιση. Μέχρι τότε όμως ας συνεχίζουν να παίζουν με τα τρενάκια τους στο θλιβερό matrix τους κι ας μην εμμέσως παραπονιούνται που τα μεγάλα παιδιά δεν τους παίρνουν στα σοβαρά, ούτε για πλάκα. https://www.youtube.com/watch?v=IS6n2Hx9Ykk εδώ κάπου θα τριγυρνάμε όλοι γιατρέ μου ...σίγουρα δεν θα χαθούμε.
Θεσεις πλανητων