Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ18
Μαι
Προσπαθωντας να περασεις απαρατηρητος
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς την Παρασκευή 19 Μαΐου φαίνεται να μαλακώνει την ένταση και τις συγκρούσεις που έχουν προηγηθεί, αφού θα προσφέρει την ευκαιρία για μία εκεχειρία και για μία απόδραση κοντά σε θάλασσα που θα ηρεμήσει το πνεύμα και την ψυχή. 

Η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Ερμή από τον Ταύρο προσφέρει την ευκαιρία και για κάποιες απολαύσεις, για μερικές στιγμές πολυτέλειας που μπορεί να μην κουβαλούν τίποτα από ένα παρελθόν που είχε συνηθίσει να ακούει διαφορετικά τη λέξη πολυτέλεια, σε σχέση με το σήμερα. Η σημερινή όμως τέτοια λέξη μπορεί απλά να εμπεριέχει ξεκούραση, καλή παρέα και την ικανότητα να απομονώσεις τους ήχους που έρχονται από έξω προς εσένα. Το ζητούμενο όμως είναι να μπορέσεις να απομονώσεις και τους ήχους που έρχονται από μέσα σου, να αποδράσεις από διλήμματα που συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν. 

Ασφαλώς και η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθείς είναι μία δύσκολη θέση για να λάβεις αποφάσεις, αλλά είναι μία πολύ καλή θέση για να παρατείνεις το χρόνο λήψης αποφάσεων, αφού έχεις την ευκαιρία να ξεγλιστρήσεις από ευθύνες που πέφτουν στους ώμους σου. Η σημερινή ημέρα προσφέρεται ακόμα και για μία εξαφάνιση σου από την κεντρική σκηνή, ή ίσως και για την ικανότητα σου να παραμένεις αόρατος/η ακόμα και αν βρίσκεσαι μπροστά από άλλους ανθρώπους, ακόμα και αν δε χρειάζεται να κρύβεσαι μέσα σε μία ντουλάπα, αλλά να μετατρέπεις την παρουσία σου σε μία τυπική διαδικασία. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων