Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ19
Μαι
Μια περιεργη ανησυχια
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους το Σάββατο 20 Μαΐου φαίνεται να δημιουργεί μία δυσαρμονία ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό, ειδικά για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ανάγκη για ξεκούραση και παραμονή σε μία διαφορετική εσωτερική κατάσταση, μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο από το μυαλό που βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση και βομβαρδίζει με σκέψεις, πληροφορίες και ένα συνεχή θόρυβο. Η ανησυχία σου μπορεί να είναι κάτι που δε βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, που δεν μπορεί να εξηγηθεί και να αποδομηθεί, αφού φαίνεται να κουβαλάς μία έννοια που δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό σου. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μπορεί να υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια σε ένα σχέδιο που έχει προετοιμαστεί και η οποία να μετατρέπει την όλη κατάσταση σε άβολη συνθήκη, αφού θα πρέπει να κλείσεις ακόμα και αυτή την πολύ μικρή εκκρεμότητα. 

Η σημερινή ημέρα μοιάζει ιδανική για να παρατηρήσεις γύρω σου, αφού μπορείς να απομονωθείς και να καταφέρεις να πιάσεις κάθε μικρή ή μεγαλύτερη κίνηση ανθρώπων που βρίσκονται στο επίκεντρο της οπτικής σου. Σε μία τέτοια περίπτωση, προσπάθησε να ακούσεις και τι λέγεται, γιατί μπορεί να πιάσεις σινιάλα που θα σου κάνουν εντύπωση, αφού είναι σε θέση να φέρουν στην επιφάνεια κάποια στοιχεία που συμπληρώνουν ένα παζλ που είχες αφήσει στην άκρη. Σε κάθε περίπτωση όμως, προσπάθησε να αποφύγεις να σε φορτίσουν συναισθηματικά αυτά που θα ακούσεις, αφού χρειάζεσαι κρύο αίμα για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που μπορεί να τεθούν.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων