Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



04
Σεπ
Πανσεληνος 6/9/2017
Από signingstar

Η Πανσέληνος της 6ης Σεπτεμβρίου στη 14η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και quincunx με την Αφροδίτη από το Λέοντα μοιάζει με το κλείσιμο ενός καλοκαιριού που έφερε ή συνεχίζει να αναζητά τη μαγεία που είχε θέσει ως πρωταρχικό στόχο.

Η μάχη ανάμεσα στην αλήθεια και τις ψευδαισθήσεις είναι ένα τεράστιο στοίχημα ειδικά για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο, ειδικά τώρα που φαίνεται να υπάρχει η ευκαιρία να κινητοποιηθούν οι εξελίξεις. Η ανάγκη να ακουστεί η αλήθεια είναι μεγαλύτερη από ποτέ, αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα υπάρξουν και κάποιες πληγές που είναι δύσκολο να αποφευχθούν ή να καλυφθούν.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος όμως μπορεί να αποτελέσει και την αφορμή για να θυσιαστεί κάτι στο βωμό της εξέλιξης, για να κλείσει ένα κεφάλαιο χωρίς να έχει οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ανάγκη όμως να υπάρξει συνέχεια, είναι  μεγαλύτερη από τον τρόπο της απώλειας μίας συνήθειας.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να μοιάζει με την κατάλληλη ευκαιρία να φέρεις στην επιφάνεια τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σου, να αφήσεις στην άκρη τις προσωπικές σου επιδιώξεις και να αφοσιωθείς σε ένα άλλο άτομο. Μπορεί να χρειαστεί να ρίξεις όλη την προσοχή σου σε μία μεγαλύτερη αποστολή σε σχέση με την καθημερινή σου δουλειά ή να παθιαστείς με ένα σκοπό που ξεπερνά τα πλαίσια της ατομικής προσφοράς. Στον ερωτικό τομέα προσπάθησε να διαχωρίσεις την αλήθεια από την ουτοπία, γιατί είναι εύκολο να πέσεις θύμα της πλάνης άλλων.

Ταύρος

Η φιλική Πανσέληνος στους Ιχθείς σε βοηθά να στραφείς στην αρωγή φίλων και γνωστών για να βγεις από έναν προβληματισμό που αντιμετωπίζεις τον τελευταίο μήνα σχετικά με την εξέλιξη της δουλειάς ή της σχέσης σου. Μπορεί να χρειαστεί να λάβεις τη γνώμη αρκετών ανθρώπων σχετικά με το τέλος μίας κατάστασης, αλλά στην πραγματικότητα απλά κερδίζεις χρόνο μέχρι να εκφράσεις την τελική σου απόφαση. Αν αναζητάς νέο σπίτι, τότε προσπάθησε να ακούσεις τη δική σου θέληση και να τη διαχωρίσεις από τη γνώμη άλλων που προσπαθούν να σε πείσουν για τη δική τους οπτική απέναντι στο συγκεκριμένο θέμα. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς φαίνεται να τονίζει την ολιγωρία σου απέναντι σε ένα κομβικό θέμα το οποίο καλείσαι να αντιμετωπίσεις χωρίς χρονοτριβή. Αν δεν έχεις αντιληφθεί πως υπάρχει ένα ζήτημα που έχεις αφήσει στην άκρη και πρέπει να αντιμετωπίσεις με ταχύτητα και σοβαρότητα, τότε κάποιος/α θα προσπαθήσει να σε ξυπνήσει. Αν πάλι νιώθεις πως κάτι συμβαίνει χωρίς να έχεις αντίληψη και οπτική για το συγκεκριμένο θέμα, τότε προσπάθησε να ακούσεις το ένστικτο σου και να παρατηρήσεις τις κινήσεις κοντινών σου ανθρώπων ώστε να λάβεις τα σινιάλα που παραμένουν ασαφή για εσένα. 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να λειτουργεί σαν την ευκαιρία για μία εκδρομή, σαν την αφορμή για να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που μοιάζει να έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις ή να λειτουργεί σαν την ευκαιρία να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που σε πιέζει. Αν μάλιστα αυτή η απόδραση συνδυάζεται με το νέο ξεκίνημα στην επαγγελματική ή προσωπική σου ζωή, τότε φρόντισε να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να εστιάσεις στις νέες συνθήκες που ανοίγονται μπροστά σου με ενθουσιασμό και εμπιστοσύνη για το αύριο.

Λέων

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς απαιτεί προσοχή στον οικονομικό τομέα, αφού είναι πολύ εύκολο να πέσεις θύμα της εμπιστοσύνης που δείχνεις σε άτομα που δε γνωρίζεις ή που καταφέρνουν να σε πείσουν χωρίς να χρειαστεί και μεγάλη προσπάθεια. Από την άλλη βέβαια πλευρά, σου προσφέρεται η ευκαιρία να τραβήξεις τα βλέμματα προς το μέρος σου, κάτι που σημαίνει πως μπορείς να προκαλέσεις το ερωτικό αίσθημα στο άτομο που θέλεις να ρίξεις με αρκετή ευκολία. Το θέμα όμως είναι αν απλά ζητάς την ικανοποίηση της κατάκτησης ή έχεις και μελλοντικές βλέψεις. Γι αυτό, προσπάθησε να λειτουργήσεις ξεκάθαρα, αφού μετά από την Πανσέληνο μπορεί να υπάρξουν πληγές που δεν υπολόγιζες πως θα μπορούσαν να δημιουργηθούν.  

Παρθένος

Η Πανσέληνος απέναντι σου φαίνεται να δημιουργεί  ένα έντονα ρομαντικό και ειδυλλιακό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που φαίνεται να μαλακώνει τις αντιδράσεις σου. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να ζήσεις κάτι που μοιάζει με ουτοπία και ψέμα, αλλά προσπάθησε να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις αμφιβολίες σου και να το ζήσεις. Μπορεί όμως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως για να ζήσεις την πραγματική διάσταση της ζωής, θα πρέπει να βρεις ένα ισχυρό αντίβαρο φαντασίας, να εντάξεις στη ζωή σου μία κατάσταση που σου δίνει την αφορμή να ονειρεύεσαι ακόμα και αν αυτό μοιάζει με πράξη ονειροπόλησης.  

Ζυγός

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς σου τονίζει πως είναι επιτακτική ανάγκη να εστιάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου, σε καταστάσεις που είναι σε θέση να επηρεάσουν την ομαλή ροή της καθημερινότητας σου. Μπορείς να αναζητήσεις αφορμές για τέτοιου είδους αναταράξεις στον εργασιακό χώρο, ειδικά αν υπάρχει παρασκήνιο το οποίο δεν μπορείς να αντιληφθείς. Αν όμως εσύ βρίσκεσαι σε μία περίοδο που ανακατεύεις την τράπουλα της επαγγελματικής σου ταυτότητας, τότε θα πρέπει να λειτουργήσεις χωρίς να γίνεις αντιληπτός/η, ειδικά από άτομα που έχουν την τάση να αναζητούν αφορμές για να διαταράξουν τις σχέσεις μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον.  

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να αποδράσεις από το ασφυκτικό κλίμα της επαγγελματικής ή οικογενειακής ζωής που σε πιέζει τον τελευταίο καιρό και να απολαύσεις κάποιες στιγμές με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Πιθανότατα να έχεις την ανάγκη να ζήσεις έξω από το αυστηρά καθορισμένο πλαίσιο της ζωής σου, να παθιαστείς ή να ονειρευτείς με κάτι που σου προσφέρεται, γι αυτό είναι πιθανό να θελήσεις να ξεκινήσεις και μία δραστηριότητα που προσφέρει κάτι τέτοιο. Στον ερωτικό τομέα, είναι εύκολο να υπάρξει ερωτική έλξη για ένα άτομο που μοιάζει να ζητά να σωθεί από μία δύσκολη καθημερινότητα, γι αυτό θα μπορούσες να αναλάβεις το ρόλο του/ης σωτήρα του/ης.  

Τοξότης

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άβολα αφού αισθάνεσαι πως δε χωράς μέσα σε ένα περιβάλλον που έχεις πιεστεί για να μπεις, μέσα σε μία κατάσταση που θεωρείς πως δε σου επιτρέπει να έχεις αρκετό καθαρό οξυγόνο. Η ανάγκη της απόδρασης είναι και πάλι παρούσα και σε ωθεί στο να αναζητήσεις έξοδο διαφυγής, όταν θα έπρεπε απλά να αναζητάς το περιβάλλον που θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες σου. Με λίγα λόγια, δεν μπορείς να συνεχίσεις να γκρινιάζεις και κριτικάρεις την παρούσα κατάσταση, όταν δεν είσαι έτοιμος/η να βρεις τη νέα κατάσταση που καλύπτει τις ανάγκες και απαιτήσεις σου.  

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να φέρει εξελίξεις σε ένα ταξίδι που προγραμματίζεις ή έχεις στο μυαλό σου χωρίς όμως να έχεις μπορέσει ακόμα να χωρέσεις μέσα στο πρόγραμμα σου. Το μυαλό σου όμως φαίνεται να αρχίζει να ζητά έντονα αυτή την απόδραση, αφού βλέπεις πως δεν μπορείς να συνεννοηθείς εύκολα με άτομα της καθημερινότητας σου, κάτι που σημαίνει πως έχεις ανάγκη να αδειάσεις από σκέψεις που σε κυνηγούν καθημερινά. Αν το πρόβλημα είναι το οικονομικό σκέλος, τότε θα χρειαστεί να κάνεις μία υπέρβαση ή να διαχειριστείς διαφορετικά τις προτεραιότητες σου, γιατί διαφορετικά θα μένεις πάντα παγιδευμένος/η σε στεγανά που δεν μπορείς να ξεπεράσεις.  

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς συνιστά προσοχή στα οικονομικά σου, αφού μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά σε μία επαγγελματική προοπτική που δεν είναι και πολύ εύκολο να κρίνεις με αυστηρά λογικό τρόπο. Το συναισθηματικό κομμάτι μπορεί να μπαίνει  μπροστά στην ορθή κρίση που καλείσαι να δείξεις και να σε εμποδίζει να λάβεις μία απόφαση που είναι ενδεδειγμένη. Στον ερωτικό τομέα, προσπάθησε να αντιληφθείς κατά πόσο επιτρέπεις στην άλλη πλευρά να μπει στα χωράφια σου, να παίξει με τις επιθυμίες σου, να ορίσει κανόνες σε ένα παιχνίδι που μέχρι σήμερα θεωρούσες πως μπορείς να διατηρείς την  πρωτοκαθεδρία στην οδήγηση του προς την κατεύθυνση που θεωρείς την περισσότερο ενδεδειγμένη. 

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά την αφορμή να αντιληφθείς πως τα φώτα πέφτουν πάνω σου και σε αναγκάζουν να αναλάβεις πρωταρχικό ρόλο στον προσωπικό τομέα. Καλείσαι να αντιληφθείς αν και κατά πόσο θυματοποιείς τον εαυτό σου σε μία σχέση που θέλεις να την κάνεις να μοιάζει με αυτό που ονειρεύεσαι αλλά στην πραγματικότητα απέχει από αυτή την κατάσταση. Στον εργασιακό χώρο μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές που θα πρέπει να τις αξιολογήσεις με γνώμονα τη λογική και όχι τη συναισθηματική σου απόκριση απέναντι στις αποφάσεις που θα κληθείς να λάβεις. 

3 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
05 Σεπ 2017 | 00:43
υποβρύχιο να γλυκαθείς ;;; ένα υποβρύχιο παρακαλώ για τη Φιλενάδα μου...ααα... κι ένα ψαροντούφεκο !  https://youtu.be/FZLIcQf47TQ
Εικόνα ζωδίου
Mavla
04 Σεπ 2017 | 23:14
Ανάλογα. Για λούσιμο, για ξύρισμα, η για το βήχα; Στη δική μου περίπτωση το θέλω παγωμένο με μια κουταλια υποβρύχιο.Ετσι για να γλυκαθω και εγω κομμάτι...
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
04 Σεπ 2017 | 22:50
...νεράκι : )
Θεσεις πλανητων