Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ13
Ιουν
Μαθηματα
Από signingstar

Η παραμονή της Σελήνης στον Υδροχόο την Τετάρτη 14 Ιουνίου, σε συνδυασμό με την απόλυτη αντίθεση του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Τοξότη που λαμβάνει χώρα το τριήμερο Τετάρτη-Παρασκευή, δηλώνει πως είναι καιρός να ανοίξεις τα μάτια σου απέναντι στα νέα δεδομένα και να προσπαθήσεις να τα αποκρυπτογραφήσεις με στόχο να τα κάνεις χρήσιμα εργαλεία στη ζωή σου και όχι απειλές αλλαγής αυτής. 

Μη μένεις απαθής απέναντι σε καταστάσεις από τις οποίες μπορείς να επωφεληθείς, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα γίνεις ο κριτής που έχει άποψη για όλα. Προσπάθησε να παρατηρήσεις συμπεριφορές και να λάβεις μαθήματα που θα σου χρειαστούν στην προσπάθεια σου να πατήσεις καλύτερα σε ένα έδαφος που δονείται τον τελευταίο καιρό. Φρόντισε να συναναστραφείς με κόσμο που έχετε διαφορές μεταξύ σας, με στόχο να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να προσλάβεις συνήθειες και παραστάσεις που είναι χρήσιμες στην προσπάθεια σου να δημιουργήσεις ένα συνολικό αφήγημα για τη ζωή σου, την οποία αισθάνεσαι ως μονοδιάστατη τον τελευταίο καιρό. 

Επίσης, καλό θα ήταν να λάβεις αποστάσεις από ανθρώπους και δεδομένα που καταναλώνουν χρόνο από τη ζωή σου χωρίς να προσφέρουν ένα ουσιαστικό αντάλλαγμα, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να φορτώνεις τη ζωή σου με άχρηστα αντικείμενα και πληροφορίες που δεν είναι βέβαιο πως τα χρειάζεσαι. Η σημερινή ημέρα προσφέρει μία καλή ευκαιρία να δεις το μέλλον μέσα από μικρές στιγμές του παρόντος, οπότε μη χάσεις αυτή την ευκαιρία. Αρκεί βέβαια να βλέπεις το μέλλον συμμετέχοντας σε αυτό και όχι σαν απλός παρατηρητής καταστάσεων από απόσταση.

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
13 Ιουν 2017 | 21:20
https://www.youtube.com/watch?v=SaVaI9-T4wc
Θεσεις πλανητων